Doctor Lelykade 1C, 2583 CL Den Haag

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Havenpaleis in Scheveningen-Den Haag

Restaurant het Havenpaleis: Eten op de mooiste locatie in de haven van Scheveningen in de 2e haven. De sfeer van een eetcafé met een 15 meter lange counter als middelpunt!

In de 2e haven van het mooie Scheveningen vindt u het Havenpaleis, een sfeervol en informeel restaurant, waarin de 15 meter lange counter het absolute middelpunt vormt.

Het idee achter het Havenpaleis is vernieuwend: de intieme en informele sfeer van een eetcafé, maar dan in een nieuw en jonger jasje. Wij proberen ons dan ook te onderscheiden door het vernieuwende concept, uitstraling en professionaliteit.

Op de menukaart van het Havenpaleis vindt u herkenbare klassieke gerechten, die eigentijds geheel in hun waarde worden gelaten. Iedere dag hebben wij een dagmenu die zich door smaak en samenstelling onderscheid. Of gaat u liever voor een klassieke garnalencocktail die op originele wijze wordt gepresenteerd?

Met een ruim aanbod aan brood-, vlees- en visgerechten voor zowel lunch als diner, is het Havenpaleis een fijne plek voor culinaire ontspanning met kwaliteit als absolute norm.

Ontdek het riante dakterras, tijdens de zomermaanden een sfeervolle plek in de haven. Wilt u een mooi uitzicht over de bedrijvigheid in de haven meemaken terwijl u geniet van een goed glas wijn en onze prachtige gerechten? Dat is bij het Havenpaleis mogelijk op het dakterras op de 1e verdieping van het gebouw!

Het Havenpaleis is te vinden in de 2e haven. Ook vanuit Den Haag is het Havenpaleis zeer gemakkelijk te bereiken door de borden Scheveningen Haven te volgen! In de 2e haven van Scheveningen is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is nog gratis.

Het Havenpaleis is ook uitermate geschikt voor groepen en/of evenementen tot 150 personen.

Afhalen

U kunt bij het Havenpaleis ook een heerlijke vlees salade, vis schotels, of amuse schotels bestellen! Kijk op http://www.havenpaleis.nl/nl/bestellingen voor meer informatie

Maandag

10:00 - 22:00

Dinsdag

10:00 - 22:00

Woensdag

10:00 - 22:00

Donderdag

10:00 - 22:00

Vrijdag

10:00 - 22:00

Zaterdag

10:00 - 22:00

Zondag

10:00 - 22:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?