Heggenstraat 3, 6211 GW Maastricht

Routeplanner
Contact opnemen

Familia Maastricht (vh Grand Café – Restaurant EDD’s in Maastricht)

’s Middags een terrasje pikken, ’s avonds lekker eten en tot in de late uurtjes borrelen, Familia Maastricht heeft het allemaal. Vanaf het begin is Familia Maastricht  niet meer weg te denken in Maastricht en wordt dan ook bezocht door de Maastrichtenaar en toerist. Op onze site proberen wij u zo veel mogelijk te informeren maar mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Als gast voelt u zich bijzonder welkom in dit industrieel horecabedrijf.
Het interieur is gebaseerd op de oude Limburgse mijnen. De elementen hiervan zijn terug te vinden in de zaak zoals: originele lampen, een schachtventilator en de glazen lichtkoepel geeft Familia Maastricht een bijzondere sfeer.

Na zes jaar hebben wij besloten om ons bedrijf een passende naam te geven. Een naam die het concept uitspreekt. Familia staat voor samen zijn. samen eten, drinken, spelletjes spelen en natuurlijk samen naar muziek te luisteren. De bekende jazz avond van Maastricht verdwijnt ook niet. En de jazz gaat ook gewoon door op donderdag avonden vanaf 22:00 uur. De algemene kennis quiz op dinsdag veranderd ook niet.

Keuken: De keuken is een mooie mix van Italiaanse en Argentijnse producten. Bar: De vele speciaal bieren verdwijnen niet. Wel wordt er plaats gemaakt voor een nog groter assortiment van wijnen.

Doelgroep: Zoals de afgelopen zes jaar is ons doelgroep iedereen. Familia is een uitgesproken ontmoetingen plek voor iedereen.

Familia Maastricht is het gezellige cafe/restaurant in de Heggenstraat in Maasticht. De Heggestraat ligt op een steenworp afstand van het Vrijthof. Familia is 6 dagen per week geopend vanaf 12:00 ’s ochtend tot ’s avonds laat, voor lunch, borrel en diner.

Maandag

gesloten

Dinsdag

12:00 - 02:00

Woensdag

12:00 - 02:00

Donderdag

12:00 - 02:00

Vrijdag

12:00 - 03:00

Zaterdag

12:00 - 03:00

Zondag

12:00 - 02:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?