Restaurant Fortuyn Haarlem

Restaurant Fortuyn Haarlem gelegen in een monumentaal pand aan de Grote Markt in centrum van Haarlem is het adres voor een ontbijt, lunch, diner, drankje en hapje.

Fortuyn werd in 2015 geheel verbouwd. De keuken volledig gerenoveerd en voorzien van een Spaanse authentieke houtskool oven. Deze oven vormt de rode draad van de menukaart. De mediterrane bereiding van mooi vlees en vis wordt gecombineerd met de verse groenten uit onze eigen regio. Door de enorm hoge temperatuur van de oven wordt het vlees in een korte tijd gegrild. De Zuid-Amerikaanse houtskool zorgt voor een smaakbeleving die zijn weerga niet kent.

Fortuyn is groen en voelt groen. Dat beleef je in het restaurant en bij het bestuderen van de kaart.

Laat u verrassen door de nieuwe smaken van Fortuyn tijdens de lunch of het diner. En dat alles in een ongedwongen ambiance. Een stoer industrieel interieur tussen oeroude detailleringen van het monumentale pand van Fortuyn. Bij Fortuyn kan je nu heel goed in een open keuken kijken. Alles maar dan ook alles is nieuw!

De tuinkamer van Fortuyn is beroemd. Deze serre is af te huren voor kleine groepen. Verjaardagen, zakelijke meetings (compleet met beamer), baby-showers etc. De tuinkamer heeft een serre-look gekregen en heet vanaf nu de ‘Achtertuyn’. De patio is bij de Achtertuyn betrokken en is voorzien van een ‘Green Egg’ BBQ. Af te huren met of zonder kok. Zie ook:
www.achtertuyn.nl.

De koffie van Fortuyn hebben wij een upgrade gegeven. De mooiste cappuccino of espresso is nu te combineren met de overheerlijke beroemde appeltaart van Fortuyn.
Die traditie wordt voortgezet. Fortuyn is open vanaf koffietijd dus…………

Monday

10:00 - 01:00

Tuesday

10:00 - 01:00

Wednesday

10:00 - 01:00

Thursday

10:00 - 01:00

Friday

10:00 - 01:00

Saturday

10:00 - 01:00

Sunday

10:00 - 01:00

Openingstijden tijdens de feestdagen: 1e Kerstdag gesloten, Oudejaarsavond geopend tot 21:00 uur, Nieuwjaarsdag geopend vanaf 12:00 uur

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing