Rijnkade 49, 6811 HB Arnhem

Routeplanner
Contact opnemen

Foodhall Arnhem – 13 verschillende keukens

Foodhall Arnhem vind je aan de Rijnkade in Arnhem Noord. In de foodhall worden diverse wereldkeukens samengebracht naar één plek. Iedere stand heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Wanneer je bij deze foodhall binnenloopt, beleef je alle diverse culturen op een plek. Alles wordt vers bereid en klaargemaakt waar je bijstaat! Kom jij de sfeer proeven bij Foodhall Arnhem?

Good Food Good Mood

Good food, good mood! Je vindt maar lieftst dertien wereldwijde keukens in deze foodhall.

Hier zorgen onze enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. Wat is het doel? Het ultieme vakantiegevoel ervaren doordat het lijkt alsof je je op een buitenlandse markt bevindt. Zo dichtbij kun je het vakantiegevoel bij Foodhall Arnhem ervaren.

Elke ruimte heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Dus dertien keukens met dertien verschillende sferen en smaken. De wereldse gerechten worden bereid en klaargemaakt waar je bij staat. Dit betekent dus dat alles 100% vers is. Lekkerder dan dat kun je het niet krijgen! Wil je grenzeloos eten in Arnhem? Kom dan naar Foodhall Arnhem.

Hoe gaat het in z’n werk?
Bestel je eten bij een foodstand naar keuze. Bij onze foodstands ontvang je een buzzer die afgaat op het moment dat het gerecht klaar is. Op dat moment kan jij je bestelling ophalen en kan je samen genieten van de heerlijke culinaire gerechten die Foodhall Arnhem te bieden heeft.

Daarnaast biedt de centrale bar bij elk gerecht een passend drankje. Er is een groot aanbod aan bijzondere wijnen, speciaal bieren, cocktails en meer. Een avond vol lekker eten en genoeg drinken! Klinkt dit concept jou goed in de oren? Kom dan snel de sfeer proeven bij Foodhall Arnhem!

Ook kun je bij de foodhall terecht om een lekker avondje te borrelen op het terras, aan de bar of (in de zomer) op het strand bij Rose’s Beach! Verder zijn er ook mogelijkheden voor bedrijfsuitjes.

Reserveren

Op dinsdag en woensdag nemen wij reserveringen aan voor groepen groter dan 20 personen. Van donderdag tot en met zondag nemen wij geen reserveringen aan, maar je kunt dan gewoon gezellig binnen lopen.

Wil je reserveren? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel naar 026 200 1300

Parkeren bij Foodhall Arnhem

Voor parkeren bij Foodhall Arnhem kun je direct achter de Foodhall terecht. Aan de Trans is er een grote parkeerplaats, waar je ook via de achterzijde van Foodhall Arnhem naar binnen kan. Daarnaast is er op 100 meter afstand Parkeergarage Rozet, hier kan je na 18:00 uur voor 0,50 cent per uur parkeren. Ook bevindt Parkeergarage Q-Park zich ook in de buurt. Hier is genoeg plek voor je auto. Kom je van ver? Foodhall Arnhem is prima te bereiken door de ligging vlakbij de N225.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

12:00 – 23:00 uur

Woensdag

12:00 – 23:00 uur

Donderdag

12:00 – 23:00 uur

Vrijdag

12:00 – 01:00 uur

Zaterdag

12:00 – 01:00 uur

Zondag

12:00 – 23:00 uur

Dinsdag t/m donderdag én op zondag zijn de keukens geopend tot 22:00 uur, vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur.

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?