Naarderstraat 15, 1251AX in Laren

Routeplanner
Contact opnemen

Italiaans restaurant & pizzeria  l’Elefante Bianco Laren

Zoek je een gezellig italiaans restaurant of pizzeria in Laren? Italiaans restaurant & pizzeria  l’Elefante Bianco is het meest kindvriendelijke restaurant van Laren! Zij werden in 2019 zelfs uitgeroepen tot leukste restaurant van Laren en meest kindvriendelijke restuarant van de provincie Noord-Holland. Alle dagen dat de pizzeria geopend zijn, is er begeleiding aanwezig in de aparte kinderbioscoop en is er een leuke speelkelder voor kinderen.

Je proeft: persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht op de juiste momenten. Dat is een heel andere dimensie dan het vluchtige “Is alles naar wens?”

Je proeft: spiritualiteit

Er speelt altijd dat spirituele element mee van een vanzelfsprekende en warme verstandhouding tussen de gasten en ons. Dat is in jaren opgebouwd.

Je proeft: aandacht voor de nieuwe generatie

Wij zijn bekroond met verschillende awards voor het meest kindvriendelijke restaurant van de provincie.

Je proeft: hartstochtelijk Italië

Prachtige gerechten. Gloedvol bereid en vol verse ingrediënten die herinneren aan de geuren van Toscane, Umbrië, Parma of Padua.

Afhaalservice

De gerechten van de menukaart kunnen ook worden afgehaald. Neem telefonisch contact met ons op op 035-5313467 om uw bestelling door te geven.

 

Gastkok Marco Borsato bij Elefante Bianco

Italiaans restaurant Laren – Over l’Elefante Bianco

Oorspronkelijk komt ze uit Utrecht, maar Hanny Wouters heeft haar plek in Laren helemaal gevonden. “Ik noem het de parel van het Gooi. Wonen en werken is hier prettig. Laren is een dorp met een stads karakter.” Na ruim dertig jaar wil ze hier niet meer weg en kent ze bijna elke familie wel bij naam. “Inmiddels schuift de tweede generatie ook bij ons aan. Dertig jaar geleden kwamen ze als tieners mee met hun ouders en nu brengen ze hun eigen kinderen mee. Dat mensen blijven terugkomen naar Elefante Bianco is een geweldig compliment.” De liefde voor het vak gaat door tot de keuken. “Bij ons kunt u genieten van het kleurrijke palet dat Italië te bieden heeft: van heerlijke bruchetta’s tot antipasti, tot een rijke salade of een pizza. Alles eerlijk en met biologische producten.”

Uniek

“Toen ik dertig jaar geleden met dit werk begon, had ik zelf twee tieners rondlopen en zag veel ouders worstelen hoe het hele gezin een leuke avond kon beleven. Ik verbaasde me altijd over het feit dat veel restaurants in Nederland niet echt ingesteld zijn op kinderen. Dat vond ik zo jammer, dat ik besloot om zelf iets te regelen. Wij hebben een aparte kinderspeelruimte gemaakt en zelfs een kinderbioscoop ingericht, waarvoor het restaurant de nominatie kreeg voor het meest ouders- en kindvriendelijke restaurant van de regio. Een aparte ruimte voor kinderen was dertig jaar geleden echt heel bijzonder, maar ik vind het niet meer dan normaal. Ik ben een echt familiemens. Iedereen, jong en oud, moet zich hier welkom voelen.” De eigenaresse blijft op zoek naar innovatie. “Twee jaar geleden is ons team verjongd en het interieur blijft up-to-date met kleurrijke kunst aan de muur. Ook doen wij aan catering op locatie en gerechten van de kaart kunnen gasten ook op bestelling afhalen. Families kunnen aan tafel in ons restaurant, waar op warme dagen de airco aanstaat, of met elkaar neerstrijken op ons eigen terras.”

Puur

Dienstbaarheid en esthetiek vormen een rode draad in het leven van Hanny Wouters. “Eerder heb ik gewerkt in de mode, ik was eigenaresse van een Frans specialiteitenrestaurant in Baarn en ik werk als kunstenares. De schoonheid van de Italiaanse keuken zie ik ook als een vorm van kunst, in de meest pure vorm. Met Italiaanse gerechten kan je blijven creëren. Dat is prachtig”, zegt de eigenaresse. En hoe ziet ze de toekomst? “Zolang mijn gezondheid het toelaat hoop ik nog lang te kunnen genieten van dit werk en tevreden gasten. Maar mocht er een geschikte opvolger zijn, dan ga ik dat niet uit de weg. Mijn droom is om uiteindelijk een kwart van het jaar door te brengen in een mediterraan land.” Lachend: “Dan neem ik een stukje van het Gooi mee daar naartoe.”

 

 

7,50 €
Vanaf:
18/03/2020
Speciale Aanbieding

Afhalen en bezorgen bij l’Elefante Bianco Laren

De gerechten van de menukaart kunnen ook worden afgehaald. Neem telefonisch contact met ons op op 035-5313467 om uw bestelling door te geven. Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen voor thuisbezorging via onze pagina op Thuisbezorgd.nl

Picknick- en Cateringservice

L’Elefante Bianco beschikt over een professionele cateringservice, waarvoor alle gerechten uit onze eigen keuken komen. Dus de kwaliteit is gegarandeerd. Hieronder enkele mogelijkheden:

Picknick. Een ervaring met het ware Dolci Vita gevoel. Op een mooie plek aan het water, in het bos, op de hei of thuis in uw eigen tuin. In overleg organiseren wij uw picknick of catering in de omgeving waar u dat wilt.

En natuurlijk verzorgen wij catering voor bedrijfsopeningen, vergaderingen of andere feestelijkheden.

Voor meer informatie:

Hanny Wouters van Esterik.
06-54623868
elefante-bianco@zonnet.nl

Lees Meer
Maandag

Gesloten

Dinsdag

17:00 — 22:30

Woensdag

17:00 — 22:30

Donderdag

17:00 — 22:30

Vrijdag

17:00 — 22:30

Zaterdag

17:00 — 22:30

Zondag

17:00 — 22:30

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

20

Maximum aantal gasten voor groepen

42

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?