Eetcafé de Gans in Groningen

Eetcafe de Gans, al jarenlang het adres voor een sfeervol diner en uitstekende wijn beleving.
Laat u verrassen door het aanbod van onze wijn-en spijskaart en de locatie van ons gezellige eetcafé in de korrewegbuurt.Ook worden er diverse gerechten aan tafel bereid.

In groepsverband kunt u tot 10-12 personen à la carte eten. Indien u met meer personen bent dan kunnen we het 3-gangen Ganzenmenu aanbieden of een menu samenstellen in overleg met uw gastheer. De prijzen van deze menu’s zijn vanaf

€ 24,50 p.p. Het is ook mogelijk de menu’s uit te breiden met meerdere gangen, deze vindt plaats in overleg met de chef/gastheer en aangepast aan de wens van de gast.

Graag tot ziens in Eetcafe de Gans

In dit gemoedelijke eetcafé steelt de gans op gepaste wijze de show, zowel in het interieur als op de kaart. Toch valt dit in het niet bij het fantastische team dat hier op u wacht. Oprechte persoonlijke aandacht met culinaire gerechten van hoog niveau zorgen ervoor, dat je aan het eind van de avond weer helemaal bent opgeladen. De internationale gerechten worden naar bereid met biologische ingrediënten uit de streek. De wijnliefhebber laat zich adviseren door de bediening.

49,50 €
from:
28/05/2017
to:
31/05/2019
Special Offer

Fair-Use Menu (vanaf 2 personen) € 49,50

NIEUW: De Gans ontzorgt en verzorgt u de hele avond

Vanaf nu hoef jij je niet meer druk te maken om de hoogte van de rekening want vanaf nu kun je de hele avond afkopen (fair-use) voor 1 vast bedrag per persoon. Je kunt dan a la carte kiezen (3 gangen), en schenken jou een door ons speciaal geselecteerde topwijn met een gulle hand of een lekkere fles met achteraf koffie en likeur. Om jou helemaal te ontzorgen kunnen wij zelfs voor een kleine meerprijs de taxi regelen! Je wordt dan gehaald en gebracht! (ligt natuurlijk aan de afstand)

Minimaal 2 personen , gebruik naar fair use, slechts €49,50 per persoon. Deze actie is niet in combi met dinerbon en/of andere aanbiedingen. Betaling van “de gans ontzorgt en verzorgt” uitsluitend contant of per pin

Read More
Monday

Gesloten

Tuesday

vanaf 17:30 - 00:00

Wednesday

vanaf 17:30 - 00:00

Thursday

vanaf 17:30 - 00:00

Friday

vanaf 17:30 - 00:00

Saturday

vanaf 17:30 - 00:00

Sunday

vanaf 17:30 - 00:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

49,50

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing