Eetcafé de Gans in Groningen

Eetcafe de Gans, al jarenlang het adres voor een sfeervol diner en uitstekende wijn beleving.
Laat u verrassen door het aanbod van onze wijn-en spijskaart en de locatie van ons gezellige eetcafé in de korrewegbuurt.Ook worden er diverse gerechten aan tafel bereid.

In groepsverband kunt u tot 10-12 personen à la carte eten. Indien u met meer personen bent dan kunnen we het 3-gangen Ganzenmenu aanbieden of een menu samenstellen in overleg met uw gastheer. De prijzen van deze menu’s zijn vanaf

€ 24,50 p.p. Het is ook mogelijk de menu’s uit te breiden met meerdere gangen, deze vindt plaats in overleg met de chef/gastheer en aangepast aan de wens van de gast.

Graag tot ziens in Eetcafe de Gans

In dit gemoedelijke eetcafé steelt de gans op gepaste wijze de show, zowel in het interieur als op de kaart. Toch valt dit in het niet bij het fantastische team dat hier op u wacht. Oprechte persoonlijke aandacht met culinaire gerechten van hoog niveau zorgen ervoor, dat je aan het eind van de avond weer helemaal bent opgeladen. De internationale gerechten worden naar bereid met biologische ingrediënten uit de streek. De wijnliefhebber laat zich adviseren door de bediening.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

vanaf 17:30 - 00:00

Woensdag

vanaf 17:30 - 00:00

Donderdag

vanaf 17:30 - 00:00

Vrijdag

vanaf 17:30 - 00:00

Zaterdag

vanaf 17:30 - 00:00

Zondag

vanaf 17:30 - 00:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

49,50

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen