Restaurant Dijkers in Haarlem

In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is DIJKERS eten & drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde “Huis met de knik”. De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer. Kom gezellig langs voor diner, lunch, koffie of thee, een borrel of zakelijke meeting. Met een kinderstoel, kindergerechten, spelletjes, boekjes, kleurplaten en verschoontafel zijn wij uiteraard zeer kindvriendelijk!

Lunch

Kies voor een broodje of salade tussendoor of juist een luxe lunch, zie onze uitgebreide lunchkaart. Geniet van onze heerlijke lunches en wekelijks wisselende Chef’s Specials! Eet & drink in onze ontspannen sfeervolle omgeving en geniet!

Diner

Heerlijk lang tafelen met een mooie fles wijn of juist een snelle, smakelijke avondhap.  Geniet in ons ontspannen en sfeervolle restaurant in Haarlem centrum en laat u verrassen door onze heerlijke gerechten waarin verse producten centraal staan.

Monday

gesloten

Tuesday

11:00 - 22:00

Wednesday

11:00 - 22:00

Thursday

11:00 - 22:00

Friday

11:00 - 22:00

Saturday

10:00 - 22:00

Sunday

11:00 - 22:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing