Restaurant Dijkers in Haarlem

In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is DIJKERS eten & drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde “Huis met de knik”. De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer. Kom gezellig langs voor diner, lunch, koffie of thee, een borrel of zakelijke meeting. Met een kinderstoel, kindergerechten, spelletjes, boekjes, kleurplaten en verschoontafel zijn wij uiteraard zeer kindvriendelijk!

Lunch

Kies voor een broodje of salade tussendoor of juist een luxe lunch, zie onze uitgebreide lunchkaart. Geniet van onze heerlijke lunches en wekelijks wisselende Chef’s Specials! Eet & drink in onze ontspannen sfeervolle omgeving en geniet!

Diner

Heerlijk lang tafelen met een mooie fles wijn of juist een snelle, smakelijke avondhap.  Geniet in ons ontspannen en sfeervolle restaurant in Haarlem centrum en laat u verrassen door onze heerlijke gerechten waarin verse producten centraal staan.

Maandag

gesloten

Dinsdag

11:00 - 22:00

Woensdag

11:00 - 22:00

Donderdag

11:00 - 22:00

Vrijdag

11:00 - 22:00

Zaterdag

10:00 - 22:00

Zondag

11:00 - 22:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen