Lunchroom De Wereld van Jansje in Haarlem

De wereld van jansje is een verrassende cadeauwinkel en lunchroom in Haarlem, met duurzame cadeaus en biologische producten. Mensen met een beperking heten u welkom.

Altijd welkom!
Wanneer u door de winkel loopt, komt u in onze verborgen lunchroom. Een moderne stijlkamer waar u heerlijk biologisch kunt lunchen. U wordt altijd vriendelijk geholpen door ons betrokken en goed opgeleide personeel, mensen met een beperking. Jansje is een werkplek voor mensen met verschillende talenten en mogelijkheden.

Of het nu gaat om een heerlijke cappuccino met een stukje verse citroentaart, een salade of een huisgemaakt soep, u vindt altijd iets lekkers bij ons. Al onze soepen en taarten maken wij zelf, vers en authentiek van smaak. Veel van onze lunchgerechten kunt u ook glutenvrij bestellen. Ook hebben we vegetarische en veganistische gerechten, allemaal huisgemaakt, eerlijk en heerlijk.

Wij werken bij Jansje met biologische en streekgebonden producten en dat proef je! Ons vlees komt bij biologische slagerij Stan Alkemade uit Haarlem vandaan en het Vlaamsch broodhuys bakt dagelijks heerlijk vers brood voor ons.

Bio? Logisch!
Alle gerechten op de lunchkaart zijn, waar mogelijk, gemaakt van biologische en streekgebonden producten. Jansje kiest voor biologische producten omdat de natuur er beter van wordt en omdat de dieren een beter leven hebben. Maar er is nog een goede reden. Biologisch is gewoon heel erg lekker. Wanneer je zorg besteedt aan wat je op tafel zet en wanneer je de zorg waardeert van de boer om de mooiste producten te leveren, dan kies je voor biologisch. Je proeft de aandacht.

Onze koffie kun je tegenwoordig ook met sojamelk bestellen en ook kunt u bij ons glutenvrij brood bestellen. We hebben altijd een vegetarische dagsoep en onze Veganburger is een heerlijke burger zonder vlees.

Groepen

Bent u met meer dan 8 personen dan kunt u via het contactformulier reserveren voor een lunch. Indien u het contactformulier invult nemen we z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bellen, ons  tefoonnummer is 023-5422752. U kunt van maandag tot vrijdag terecht voor een lunch  voor maximaal 30 personen.

Wilt u bij ons een feestje of bedrijfsuitje organiseren, dan kan dat ook. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij kunnen een catering verzorgen van tot 300 personen.

U bent van harte welkom, tot ziens bij Jansje!

Maandag

12:00 - 17:30

Dinsdag

10:00 - 17:30

Woensdag

10:00 - 17:30

Donderdag

10:00 - 17:30

Vrijdag

10:00 - 17:30

Zaterdag

10:00 - 17:30

Zondag

gesloten

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen