Weg achter het Bos 1 6822 LV Arnhem

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant De Steenen Tafel in Arnhem

Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Arnhem in een tot 2011 functionerende watertoren, gebouwd in 1928. In de aangebouwde serre bevindt zich het intieme restaurant met een ruime, lichte en warme uitstraling in Art Deco-stijl, waarbij de kleuren en vormen helemaal aan de bosrijke omgeving zijn aangepast.

Een ruime parkeerplaats en voor de zonnige en warme dagen een prachtig terras, met een fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. Men zegt ook wel het mooiste plekje van Arnhem en waant zich vaak in het buitenland op vakantie. En dat op maar 2 km van de Arnhemse binnenstad en 1 km van de snelwegen A12 en A 50.

Samen met ons team staan wij garant voor culinair genieten en ontvangen u met veel enthousiasme en gastvrijheid. Janno Cornelissen en Theo Sigmond

Trouwen

De intieme sfeer maakt restaurant de Steenen Tafel tot een unieke locatie voor uw huwelijk. Zowel de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest zou kunnen plaatsvinden onder 1 dak. Afhankelijk van het aantal personen. Bij mooi weer vormt park Klarenbeek een mooi decor op uw huwelijk. U kunt zelfs onze unieke watertoren en zijn architectuur gebruiken als achtergrond op uw huwelijks reportage zowel op als in.

Walking diner

Wat denkt u van een walking diner? Een feestelijke receptie en diner samen. Dit houdt in dat wij een selectie hapjes naar keuze (ter grote van een amuse) serveren op de plaatst waar de gast zich bevindt. U heeft dan een gezellig staand samenzijn en ondertussen eet u lekkere hapjes.

Feestavond

Ons restaurant heeft tapijt als ondergrond maar door middel van een look a like houten vloer die gehuurd kan worden creëert u een geweldige dansvloer. Hier omheen zal in overleg een aantal zitjes en statafels komen te staan. De bediening zal rondgaan met drankjes zodat het de gasten aan niets ontbreekt. U moet een beetje rekenen op 1 drankje per half uur. Wat er allemaal geschonken mag worden bepaalt u.

Maandag

gesloten

Dinsdag

vanaf 18:00

Woensdag

vanaf 18:00

Donderdag

vanaf 18:00

Vrijdag

vanaf 18:00

Zaterdag

vanaf 18:00

Zondag

gesloten

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?