Voorstraat 14, 3512 AN Utrecht, Netherlands

Routeplanner
Contact opnemen

Australisch restaurant De Rode Vosch in Utrecht

Restaurant de Rode Vosch in Utrecht met de smaak van Down Under – Australische gerechten en wijnen. Hip, trendy maar bovenal heel lekker.

In De Rode Vosch waan je je een avond in modern Australië! Voor mensen die Australië bezocht hebben zal een bezoek aan De Rode Vosch een feest der herkenning zijn! Australië (nog) nooit bezocht? Dan maak je hier kennis met de Australische keuken in een typisch Australische sfeer, let your dream come true!

Bijzondere gerechten als struisvogel, kangoeroe of krokodillen worstjes zijn maar enkele van de typisch Australische gerechten op de kaart. De Rode Vosch heeft ook een goede selectie vegetarische gerechten en visgerechten.

Met een hippe wijnbar waar we maar liefst 40 Australische wijnen schenken en een loungeruimte waar je bij de open haard van de hapjes en drankjes kunt smullen, is De Rode Vosch dé plek in het hart van Utrecht om een avond te genieten.

De lounge is tevens apart af te huren voor groepen tot maximaal 25 personen.

De Australische keuken kenmerkt zich door het ruime aanbod van vlees en vis, bereid op de barbecue. Wij bereiden het vlees op de lavagrill om het die typisch Australische smaak mee te geven.

Omdat we de porties serveren ter grootte van een voorgerecht, kun je gedurende de avond meerdere gerechtjes proeven & delen met elkaar om zo de hele Australische keuken te leren kennen, al dan niet gecombineerd met een Australisch wijntje of biertje. Wil je echt kennismaken met ons restaurant? Kies dan voor onze High Wine! Bij de High Wine proef je 4 van onze exclusieve Australische wijnen en daarbij worden in 2 gangen hapjes geserveerd.

Het monumentale pand van De Rode Vosch is destijds opgeleverd in 1619 en ligt in het centrum van Utrecht aan het begin van de Voorstraat, schuin tegenover de Neude. Het pand is gerenoveerd en nu een prachtige mix van oud&nieuw. Tijdens de verbouwing zijn er fundamenten gevonden uit 1480, maar niemand weet uit welk jaar het pand exact stamt. Wel is bekend dat het pand oorspronkelijk ‘D’coninck van Poortugael’ heette. Een authentiek, monumentaal Utrechts pand gecombineerd met het Australië van deze tijd maakt het een uniek geheel en zeker een bezoek waard!

Kortom wij heten u van harte welkom bij De Rode Vosch voor een avond Australisch genieten!

Online Reserveren Via BookDinners
29,95 €
Vanaf:
10/09/2017
Speciale Aanbieding

High Wine 29.95 pp

Vanaf nu kun je bij De Rode Vosch ook komen genieten van ons High Wine arrangement!

Je proeft 4 van onze exclusieve Australische wijnen en krijgt daarbij in 2 gangen hapjes geserveerd.

Zo kun je kennismaken met onze keuken èn onze uitgebreide wijnkaart!

Voor de High Wine moet je wel even reserveren

High Wine Australisch restaurant de Rode Vosch Utrecht

Lees Meer
Maandag

17:00 - 00:00

Dinsdag

17:00 - 00:00

Woensdag

17:00 - 00:00

Donderdag

17:00 - 00:00

Vrijdag

17:00 - 00:00

Zaterdag

17:00 - 00:00

Zondag

17:00 - 00:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?