Restaurant De Rechtbank in Utrecht

Restaurant de Rechtbank op de Korte Nieuwstraat in Utrecht:  Van ontmoetingsplek voor rechters en veroordeelden tot het beste terras van Utrecht. Hier word je in de watten gelegd, van een uitgebreid ontbijtbuffet en relaxte lunch tot een diner met onze ‘signature dish’ risotto uit de Grana Padano. De Rechtbank is al decennia lang spraakmakend maar tegenwoordig kun je er geen veroordeling meer verwachten.

Wel mag je van ons verwachten dat we je in de watten leggen, van een uitgebreid ontbijtbuffet en relaxte lunch tot een diner met onze ‘signature dish’ risotto uit de Grana Padano.

Restaurant De Rechtbank in Utrecht

Misschien kende je ons al, omdat je ooit een foutje maakte en het hier aan de rechter mocht uitleggen, of omdat je tijdens het dineren onze heerlijke risotto uit de Parmezaan bent komen proeven. Wat zeker is, is dat ons pand al eeuwen een begrip in Utrecht is.

Van Benedictijner klooster in 1054 tot gerechtsgebouw na de reformatie, de huidige Rechtbank ademt Utrechtse geschiedenis. We hebben het gebouw dan ook met zorg gerenoveerd om al onze gasten te laten genieten van heerlijke momenten op een unieke plek. Of je komt voor onze bekende risotto, een heerlijke cappuccino of een overnachting in ons Court Hotel, wij leggen je graag in de watten.

Naast dagelijks ontbijt, lunch en diner in het centrum van Utrecht, organiseren we ook de leukste events! Wat dacht je bijvoorbeeld van iedere week Kids in Court met lekker veel speelgoed voor de kinderen of elke laatste zondag van de maand livemuziek van de beste Sublime FM artiesten bij The Court Sessions?

Wist je dat we zelfs vergaderzalen en een feestzaal hebben? Onze creatieve collega’s vinden niets te gek, en denken graag met je mee over jouw gelegenheid.

-See you in court!

Ook voor grotere gezelschappen, zowel zakelijk als privé zijn er veel mogelijkheden. Zo is de Rechtbank in combinatie met het Court Hotel ideaal voor een meerdaagse vergadering (met 8 unieke vergaderruimtes), een spectaculair bedrijfsfeest in de Vrouwe Justitiazaal of prachtig als trouwlocatie midden in Utrecht.

Je reserveert bij De Rechtbank in Utrecht een tafel binnen, mocht er op de dag zelf plek zijn op het terras, dan ben je daar natuurlijk van harte welkom!

Ontbijt Restaurant de Rechtbank Utrecht

Maandag

06:30 - 00:00

Dinsdag

06:30 - 00:00

Woensdag

06:30 - 00:00

Donderdag

06:30 - 00:10

Vrijdag

06:30 - 00:10

Zaterdag

07:30 - 00:10

Zondag

07:30 - 00:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 32

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie


Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 75
Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen