De Gouden Reael Westelijke eilanden Amsterdam

Restaurant De Gouden Reael in een schitterend 17e eeuws pand op het IJ biedt een internationaal geinspireerde keuken. Nabij Amsterdam Centraal.

Restaurant De Gouden Reael is een internationaal restaurant gevestigd in Amsterdam op de westelijke eilanden, een klein dorpje in het centrum van Amsterdam op een steenworp afstand van het centraal station. in een karakteristieke omgeving met een kleine haven, monumentale grachtenpanden en uitzicht over ‘t ij kunt u genieten van heerlijke gerechten en diverse uitzonderlijke, exclusieve maar toch toegankelijke glazen wijn elke dag van de week.

Bijzondere shared dining gerechten zoals de Côte de Boeuf of een lamsschouder. Ook heerlijke haantjes aan het spit of lekkere dagverse vis.

Restaurant De Gouden Reael serveert wat kan worden omschreven als spannend, eerlijk en smaakvol comfort food. onze keuken zorgt voor een uitdagend menu van nieuwe Nederlandse en internationale beïnvloede gerechten. in een informele en intieme bar restaurant setting met een open keuken. het lokale markt geïnspireerde menu paart prachtig met sommelier Jean Luc’s geselecteerde wijn aanbod. ons restaurant biedt één van de meest betaalbare en uitgebreide wijnkaarten van amsterdam. wij werken met een vaste opslag. bij de de Gouden Reael wordt gepleit voor eerlijke wijn&spijs tegen een eerlijke prijs. zonder poespas, zonder een naam, gewoon lekker.

Monday

16:00 - 01:00

Tuesday

16:00 - 01:00

Wednesday

16:00 - 01:00

Thursday

16:00 - 01:00

Friday

11:00 - 03:00

Saturday

11:00 - 03:00

Sunday

11:00 - 01:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing