de Bijenkorf Kitchen Den Haag

The Kitchen is een restaurant met internationale allure waar u gerechten vindt uit alle windstreken. Bij diverse kookeilanden worden à la minute gerechten bereid uit de Japanse, Italiaanse en Amerikaanse keuken. The Kitchen is zeven dagen per week geopend.

de Bijenkorf the Kitchen, het vernieuwde restaurant gevestigd op de 3e etage van de Bijenkorf Den Haag. Het restaurant biedt diverse counters, waar gerechten met verse ingrediënten uit de internationale keuken à la minute worden bereid. Uiteraard wordt het Haagse lokale karakter niet uit het oog verloren. Zo blazen sterrenchefs van top restaurants uit de regio Den Haag (Niven, HanTing, Villa La Ruche, Savarin) bekende gerechten nieuw leven in, en wordt er gewerkt met lokale leveranciers zoals Brouwerij Kompaan.

Naast de Haagse specials zoals de onweerstaanbare Haagsche Hopjes tompouce, snel Bammetje Binnenhof of een pittig Broodje Ei met Ui kan er koffie besteld worden bij de getrainde barista’s van de Illy koffiebar. Strijk neer in één van de relaxte zithoeken, al dan niet met een van de huisgemaakte, zoete heerlijkheden van de eigen Meesterbanketbakker, een gemixt drankje uit de cocktailbar of een vers tapbiertje.

In het 950m2 tellende the Kitchen begeef je je in een strakke omgeving vol textuur en contrast die toch huiselijk aandoet door de diverse zones ontworpen door Universal Design Londen. Kies voor het comfortabele the Restaurant, een relaxte setting in the Bar, de knusheid van the Canteen of de frisse uitstraling van the Cafe. Voor iedere stemming is er een eigen sfeer. Zakelijke gasten kunnen hun hart ophalen aan de snelle gratis wifi en de ruime hoeveelheid oplaadpunten en stopcontacten die voorhanden zijn. De kleinste gasten en hun ouders zullen zich thuis voelen in de buurt van de riante kinderhoek.

The Kitchen streeft een duurzaam assortiment na, zo is 60% van de gebruikte producten en ingrediënten biologisch of voorzien van certificering, zoals Beter Leven en UTZ. Daarnaast werkt the Kitchen samen met Boost Your Future, een initiatief van de gemeente Den Haag en een aantal arbeidsbureaus, die met trots enkele nieuwe medewerkers verwelkomt in the Kitchen.

Parkeren kan in de parkeergarage Q-Park de Bijenkorf. U heeft direct toegang vanuit de parkeergarage naar de Bijenkorf. Ook kunt u parkeren bij Q-Park de Grote Markt.

Indien u met het openbaar vervoer komt vanaf station Den Haag Centraal, kunt u de Bijenkorf lopend bereiken in 15 minuten. Daarnaast kunt u de Bijenkorf bereiken via verschillende metrolijnen, zoals metrolijn 2, 3, 4 of 6.

 

 

25,00 €
van:
04/04/2017
naar:
30/04/2020
Speciale Aanbieding

Bijenkorf The Kitchen High Tea

Vanaf nu kun je genieten van een high tea in één van de Bijenkorf restaurants of cafés in hartje centrum. Verrijk je bezoek aan de Bijenkorf met een high tea vóór, tijdens of na het winkelen en maak van je afternoon tea een genietmoment.

De Bijenkorf High Tea bestaat uit verantwoorde en smaakvolle ingrediënten van de beste kwaliteit. Geniet van de heerlijkste hapjes, zoals de hartige sandwiches en verfijnde salades tot vers bereide gebakjes van de Bijenkorf Meesterbanketbakker. Denk hierbij aan de befaamde slagroomtruffels en ander ambachtelijk bereide lekkernijen. Dit serveren we met een pot van je favoriete thee. Je kunt online een reservering maken voor de gewenste datum en tijd van de high tea.

Wij verwelkomen je graag in The Kitchen of een café in een van onze filialen om je kennis te laten maken met de Bijenkorf High Tea.

Meer informatie:

  • De kosten zijn 25,- p.p. en je betaalt deze in het filiaal
  • Het maximaal aantal personen per reservering is 8 personen
  • Je kunt tot 5 dagen van tevoren reserveren
Lees meer

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Deze locatie is reeds geclaimed