Café Americain in het American Hotel Amsterdam

Café Americain – het restaurant van het beroemde American Hotel aan het Leidse Plein is een begrip in Amsterdam. Naast lunch en diner heerlijk genieten van sunday jazz brunches, een afternoon tea of een film arrangement. Het kan allemaal in Café Americain in Amsterdam/

Welkom bij Café Americain, de huiskamer van Amsterdam. In ons restaurant kunt u naast kleine klassieke brasserie-gerechten ook terecht voor een diner met meerdere gangen. Maar ook voor een kopje koffie of een uitgebreid ontbijt bent u welkom in ons Café met zijn typische Art Deco atmosfeer.

Ontmoetingsplek

Café Americain is de ideale ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Gelegen aan het Leidseplein, vindt u hier alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt binnen handbereik: het bruisende uitgaansleven op en rond het Leidseplein met het De la Mar theater, de Stadsschouwburg en poptempel Paradiso, het beroemde Vondelpark en het werelderfgoed van de grachtengordel. Een knooppunt van openbaar vervoerverbindingen vindt u voor de deur. Café Americain is uitermate geschikt voor een stijlvolle lunch of een zakelijk tête-à-tête. De lunchkaart is klassiek en toegankelijk: de béste Croque Madame, de béste kroketten op brood en de béste uitsmijter, eet u hier. ’s Avonds kunt u voor een meer uitgebreid diner terecht in ons restaurant.

Cafe Americain Amsterdam in Hotel American

 

Maandag

06:30 - 22:30

Dinsdag

06:30 - 22:30

Woensdag

06:30 - 22:30

Donderdag

06:30 - 22:30

Vrijdag

06:30 - 22:30

Zaterdag

06:30 - 22:30

Zondag

06:30 - 22:30

Ontbijt 06.30 uur - 10.30 uur Lunch 10.30 uur – 17.00 uur Diner 17.00 uur – 22.30 uur (laatste bestelling)

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Item al geclaimed