Café Americain in het American Hotel Amsterdam

Café Americain – het restaurant van het beroemde American Hotel aan het Leidse Plein is een begrip in Amsterdam. Naast lunch en diner heerlijk genieten van sunday jazz brunches, een afternoon tea of een film arrangement. Het kan allemaal in Café Americain in Amsterdam/

Welkom bij Café Americain, de huiskamer van Amsterdam. In ons restaurant kunt u naast kleine klassieke brasserie-gerechten ook terecht voor een diner met meerdere gangen. Maar ook voor een kopje koffie of een uitgebreid ontbijt bent u welkom in ons Café met zijn typische Art Deco atmosfeer.

Ontmoetingsplek

Café Americain is de ideale ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Gelegen aan het Leidseplein, vindt u hier alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt binnen handbereik: het bruisende uitgaansleven op en rond het Leidseplein met het De la Mar theater, de Stadsschouwburg en poptempel Paradiso, het beroemde Vondelpark en het werelderfgoed van de grachtengordel. Een knooppunt van openbaar vervoerverbindingen vindt u voor de deur. Café Americain is uitermate geschikt voor een stijlvolle lunch of een zakelijk tête-à-tête. De lunchkaart is klassiek en toegankelijk: de béste Croque Madame, de béste kroketten op brood en de béste uitsmijter, eet u hier. ’s Avonds kunt u voor een meer uitgebreid diner terecht in ons restaurant.

Cafe Americain Amsterdam in Hotel American

 

33,00 €
from:
20/04/2017
to:
30/04/2019
Special Offer

Film & High Tea – Pathé arrangement

GENIETEN VAN EEN AFTERNOON TEA MET PATHÉ CITY

Verwen uzelf voor of na de film met een heerlijke Afternoon Tea voor slechts € 33,00 per persoon. Een keur aan lekkernijen met de traditionele scones en clotted cream en onbeperkt thee van het lokale merk Mr. Jones. Niet te verwarren met een High Tea die werkelijk maaltijdvervangend is. Behalve sandwiches, scones en petit fours, is er een verscheidenheid aan zoetigheden die lekker smaken bij de kwaliteitsthee van Mr. Jones. Bij aankomst serveren we een heerlijk glas Crèmant de Loire.

Wij serveren de Afternoon Tea dagelijks tussen 14:00 – 17:00 uur.

Hoe werkt het?

Het Pathé arrangement is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet bij Pathé zelf. Je geeft bij ons vooraf duidelijk aan dat je gebruikt wilt maken van het Pathé Filmdiner of Afternoon Tea.
Na betaling van je Pathé Filmdiner/Afternoon Tea in Café Americain ontvang je een Pathé City Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé City inwisselen voor een regulier filmticket.
Het is altijd verstandig vooraf te reserveren bij ons en voor de film bij Pathé.

Hoe reserveer je?
Je kunt reserveren door te bellen met 020-5563010 of mailen naar reservations.cafeamericain@hampshire-hotels.com  o.v.v. Pathé City Filmdiner of Afternoon Tea.
De film reserveer je via de Pathé Lijn 0900 – 1458 (€ 0,80 p/m) of in de bioscoop zelf. Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op de website van Pathé. Vanaf dat moment kun je dus reserveren.

Voor meer informatie:
https://www.pathe.nl/artikel/1882

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons.
Voor de volgende allergieën is het helaas niet mogelijk om een Afternoon Tea te bereiden; Lactose intolerantie, tarwe allergie
Voor overige allergieën, zoals gluten, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om een passend alternatief te kunnen bieden.

Read More
Monday

06:30 - 22:30

Tuesday

06:30 - 22:30

Wednesday

06:30 - 22:30

Thursday

06:30 - 22:30

Friday

06:30 - 22:30

Saturday

06:30 - 22:30

Sunday

06:30 - 22:30

Ontbijt 06.30 uur - 10.30 uur Lunch 10.30 uur – 17.00 uur Diner 17.00 uur – 22.30 uur (laatste bestelling)

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Item already claimed