Restaurant en Brasserie Groen in Groningen

Brasserie Groen ligt in hartje Groningen in een heel gezellig straatje met een gezellig terras aan de voorkant. Groen biedt een 3 gangenmenu al vanaf  €27,50. Restaurant & Brasserie Groen legde al de nadruk op biologisch eten voor dat een trend werd.

Bij Restaurant & Brasserie Groen draait alles om puur, eerlijk en gezond lunchen & dineren voor een vriendelijke prijs. Onze keuken is herkenbaar door het gebruik van biologische- en streekproducten met invloeden van diverse windstreken. Daarbij worden alle gerechten uitsluitend huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Bij het samenstellen van de menukaart wordt er rekening gehouden met de verschillende seizoenen.

Restaurant & Brasserie Groen is centraal gelegen in de fraaie binnenstad van Groningen. Het is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met vier verdiepingen met grote ramen, sfeervolle verlichting en heerlijke zitbanken. Bovendien heeft Restaurant & Brasserie Groen in de zomermaanden een gezellig terras aan de voorzijde van het pand.

Lunch en Diner in Groningen

Voor in de middaguren heeft Brasserie Groen een uitgebreide en gevarieerde lunchkaart met verschillende broodjes, salades, soepen en plates. Vanaf 17:00 kunt u ook heerlijk en gezellig dineren bij Restaurant & Brasserie Groen. Hierbij bieden wij u een gevarieerde dinerkaart aan waarbij u zelf een 3 gangenmenu kunt samenstellen voor €27,50. Een andere optie is een 4 gangen all-in arrangement inclusief vrij drinken tijdens dineren voor €42,50.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het vaak gezellig druk bij Restaurant & Brasserie Groen. Om zeker te zijn van een tafel raden wij u aan om te reserveren.

Groepen – Borrrels, feesten & grote lunches/diners

Heeft u iets speciaals te vieren? Kom dan naar Restaurant & Brasserie Groen. Ook voor borrels, feesten en grote diners weten steeds meer mensen hun weg naar ons te vinden. En dat is niet zonder reden. Door de sfeervolle inrichting en het feit dat we maar liefst vier verschillende levels hebben, is Restaurant & Brasserie Groen een regelrechte ‘ontmoetingsplek in het kwadraat’. De verschillende verdiepingen zorgen voor veel interactie tussen de gasten die de sfeer van elke borrel, feest of groot diner bijzonder en zeer gezellig maakt.
Borrels

Restaurant & Brasserie Groen is de perfecte plek voor elke afstudeer-, promotie- of verjaardagsborrel. Door de uitgekiende combinatie van hapjes, drankjes en muziek wordt je feest bij Restaurant & Brasserie Groen een onvergetelijke ervaring. Uiteraard kan je feest ook gecombineerd worden met een heerlijk diner of een uitgebreid en smakelijk buffet. We hebben ruimte voor maximaal 100 personen. Bel of mail ons en we vertellen u alles over de uitgebreide mogelijkheden.
Grote lunches/diners

Er zijn momenten in het leven, zoals een verjaardag, een bruiloft of een pensionering, die je met dierbaren wilt vieren door samen sfeervol te lunchen of te dineren. Ook voor grote lunches & diners (vanaf 15 personen) ben je van harte welkom bij Restaurant & Brasserie Groen! Samen met u maken we rake keuzes zodat uw lunch of diner geheid een succes wordt.

Voor groepen met meer dan 10 personen hanteren wij een speciaal groepsmenu. Met eventuele vegetariërs, allergieën en diëten houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen.

Maandag

11:30 - 22:00

Dinsdag

11:30 - 22:00

Woensdag

11:30 - 22:00

Donderdag

11:30 - 22:00

Vrijdag

11:30 - 22:00

Zaterdag

11:30 - 22:00

Zondag

17:00 - 22:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 32

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie


Notice: Undefined index: text in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_templates.item-extension.php-ede212139b391cfc8c80f462722fc30e.php on line 75
Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen