Botlekweg 107, 3197 KA Rotterdam Nederland

Routeplanner
Contact opnemen

Brasserie De Rotterdammer in Rotterdam

Brasserie de Rotterdammer biedt veelal streekgebonden en biologische gerechten en is gevestigd op een toplocatie in Rotterdam Botlek, in het industriële hart van Rotterdam, bij de Botlekbrug op slechts op 20 minuten afstand van de stad. Er is vrij parkeren voor de deur.

Brasserie de Rotterdammer - Rotterdam Botlek

Brasserie de Rotterdammer staat voor puur en lekker Rotterdams met streek en landelijke lekkernijen waarvan het leeuwendeel afkomstig is van scharrel en biologische producten. Ook in het drankassortiment staat het Hollands glorie hoog in het vaandel met o.a. speciaal bieren en jenevers, meer dan zes soorten whisky van eigen bodem en wereldse Nederlandse wijnen van Nederlandse makers uit binnen en buitenland. In het interieur treft men vensterbanken en zelfs deuren van containers, ruime tafels, industriële lampen en een klassiek/bruine eilandbar aan. Het ruime terras heeft een goed zicht op de haven en omringende industrie van Rotterdam.

Rotterdamse gerechten en producten van eigen bodem en zee met af en toe een knipoog naar het buitenland. Gezien de diversiteit van de gasten is het menu tevens divers: van snelle hap tot uitgebreide lunch of diner. Er is tevens een ruime keuze aan borrelhappen en met een combinatie van kleine gerechten kan men ook als menu Hollandse Happas samenstellen. Alle gerechten van de menukaart zijn ook de gehele dag verkrijgbaar. Op verzoek en indien verlaat gelieve dit telefonisch te melden daar als de keuken dit tijdig weet wij u nog een mooi maal kunnen voorschotelen.

BEZORGEN/AFHALEN.

Diverse belegde broodjes, Lunchpakketjes, bittergarnituren en maaltijden zijn af te halen of kunnen wij bezorgen.

Brasserie de Rotterdammer - Rotterdam Botlek

Maandag

11:00 - 22:00

Dinsdag

11:00 - 22:00

Woensdag

11:00 - 22:00

Donderdag

11:00 - 22:00

Vrijdag

11:00 - 22:00

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

Zaterdag en Zondag alleen geopend voor partijen en evenementen.

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?