Brasserie De Boerderij in Arnhem

Uit eten bij Brasserie De Boerderij – op een toplocatie midden in het schitterende groene Sonsbeek park. In dit monumentale pand geniet je in een hippe inrichting van Frans georiënteerde gerechten. Smaak en sfeer, dat is waar het om draait.

Brasserie De Boerderij is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een eigentijdse uitstraling. De ligging is uniek: in het Sonsbeek- park.

Al jarenlang is De Boerderij favoriet onder veel Arnhemmers als het gaat om lekker eten in een ontspannen, sfeervolle ambiance. Ons restaurant is gelegen in het Sonsbeekpark, op steenworpafstand van het Arnhemse stadscentrum. Of het nu gaat om een lunch, brunch of diner: op alle momenten van de dag proeft u bij ons de kwaliteit van lekker eten en de smaak van de beste wijnen. Ook aan de kleintjes is gedacht, zodat uw kinderen zich ook geen moment zullen vervelen in ons restaurant.

Een prachtige plek voor uw evenement, borrel of diner

Brasserie de Boerderij is bij uitstek een restaurant om te genieten van een heerlijke lunch tijdens een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Arnhem. Wij leggen u graag in de watten tijdens een uitgebreid diner of borrel. Daarnaast is onze unieke locatie midden in Park Sonsbeek een perfecte plek om een evenement te organiseren. Denk hierbij aan een bruiloft, receptie, bedrijfsuitje of verjaardag. De parkvijver en de groene omgeving zorgen voor een prachtig decor, waarbij de huwelijksceremonie een echt sprookje wordt.

Daarnaast zijn wij ook voor zakelijke gasten die een vergadering, presentatie of workshop in Arnhem willen organiseren een prettige locatie. Alle ingrediënten zijn in huis om u volledig te ontzorgen. Denk hierbij aan af te sluiten vergaderruimtes, hoogwaardige apparatuur en natuurlijk een overheerlijke catering.

Wij kennen de Franse keuken op onze duim

Bij Brasserie De Boerderij serveren wij heerlijke en eerlijke gerechten uit de Franse keuken, met een vleugje chic. Verrassende smaakcombinaties, welke door chefkok en medeeigenaar Tobias Haagsma bereidt worden met dagverse producten. Zijn jarenlange ervaring, verfijnde smaak en uitstekende stijl van koken maken dat ieder gerecht overheerlijk smaakt. Onze uitgebreide wijnkaart is optimaal in balans gebracht met onze gerechten. Zo kunnen we bij ieder gerecht een passende wijn serveren. Onze bediening kan u hierbij adviseren. Dankzij de maandelijks wisselende kaart doet u steeds weer nieuwe culinaire ontdekkingen in ons restaurant.

23,50 €
from:
28/04/2017
to:
30/04/2019
Special Offer

High Tea in Arnhem bij Brasserie de Boerderij

Geniet van een heerlijke High Tea in Sonsbeek Park in Arnhem bij Brasserie de Boerderij.

Genieten van een echte Engelse high tea, terwijl u geniet van het uitzicht op de vijver van Park Sonsbeek. Er is in Arnhem geen mooiere plek voor een high tea dan bij Brasserie De Boerderij.

HIGH TEA

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Bij Brasserie De Boerderij geniet je in ontspannen sferen van een heerlijke en uitgebreide High Tea. Bij de High Teas serveren wij naast onbeperkt thee heerlijke zoetigheden, diverse mini sandwiches en hartige hapjes.

Arrangement High Tea

( 2-uurs arrangement)
Inclusief onbeperkt thee € 23,50 per persoon
Inclusief glas prosecco Meerprijs € 4,95 per persoon

High Tea Arnhem bij Brasserie De Boerderij

Read More
Monday

11:00 - 22:30

Tuesday

11:00 - 22:30

Wednesday

11:00 - 22:30

Thursday

11:00 - 22:30

Friday

11:00 - 22:30

Saturday

17:00 - 22:30

Sunday

11:00 - 21:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing