Bouchon d'en Face, Wijckerbrugstraat 54 6221 ED Maastricht

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Maastricht: Bouchon D’en Façe Maestricht

Een bijzonder Frans restaurant op de Wyckerbrugstraat 54 in Maastricht gerund door Yves Mullenders en Gyan Vliegen die je in franse sferen laten genieten in hartje Maastricht. Traditionele en eerlijke gerechten, prachtige kaaswagen – hier geniet je van het beste van een bistro, traverne en gastronomie.

Restaurant Bouchon den Face Maastricht

Typerend aan een originele bouchon is de persoonlijke band die het personeel creëert met zijn gasten. “We gaan een stap verder dan gastvrijheid”, vertelt Mullenders. Jong en oud is welkom voor lunch, diner of om te borrelen. Een Franse wijn wordt geserveerd met charcuterie, die vers wordt gesneden met de snijmachine die op de bar staat. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.

Product designer Françoise Oostwegel is verantwoordelijk voor de aankleding van de zaak. Ze struinden allerlei antiekmarkten af, op zoek naar originele meubels en accessoires die in het plaatje pasten. Het resultaat is een plek waar gasten zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van traditionele gerechten uit de Franse keuken.

Op het menu van dit restaurant in Maastricht staat onder andere bouillabaisse, steak tartare, escargots en steak bearnaise. Chefkok Vliegen maakt het allemaal met liefde klaar. “Ik ben elke minuut van de dag met eten bezig”, vertelt Vliegen enthousiast. Zijn passie voor eten kreeg hij van zijn ouders mee.

Restaurant Bouchon den Face Maastricht

Nadat hij afstudeerde aan de Hotelschool in Maastricht, deed hij werkervaring op in een aantal Maastrichtse keukens, waaronder café Lure. Daar ontmoetten de twee gastheren elkaar. Als eigenaar van café Lure, deed Mullenders ook al heel wat horeca ervaring op. Zijn kennis en enthousiasme stopt hij graag in de nieuwe bouchon, waar hij zijn gasten verwend. Mullenders: ‘De keuken moet gewoon goed zijn, maar we proberen bovenal een fijne sfeer te creëren waardoor de gasten zich als God in Frankrijk voelen’.

 

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

17:30 - 00:00

Donderdag

17:30 - 00:00

Vrijdag

17:30 - 00:00

Zaterdag

12:00 - 15:00

Zondag

17:30 - 00:00

De keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur. Voor groepen groter dan 10 personen doen wij de lunch graag open, informeer naar de mogelijkheden. Bouchon d'en face is toegankelijk voor kleinere honden. Roken is niet toegestaan. Feesten en partijen zijn op aanvraag mogelijk. Rolstoel toegang is mogelijk, alleen het bereiken van het toilet is lastig gezien een kleine trap aan de achterzijde

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?