Strandtent Blue Lagoon Scheveningen – Den Haag

Strandtent Blue Lagoon op Scheveningen is de perfecte locatie voor een groep’s event, bedrijfsfeest, bruiloft, vergaderingen, lunch-diner en nog veel meer. Een bijzondere ervaring op het Scheveningse strand!

STRANDPAVILJOEN BLUE LAGOON IN SCHEVENINGEN

Een welverdiend drankje op het terras na een strandwandeling. Met zakenrelaties of collega’s uitgebreid lunchen. Gezellig dineren, met z’n tweetjes of een hele groep. Met een borrel en uitzicht op de golven de dag afsluiten. Dansen op de klanken van een dj. Dat is uitgebreid genieten!

ALLES MET ZORG BEREID

Strandpaviljoen Blue Lagoon Scheveningen biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Dat alles maakt van Blue Lagoon niet zomaar een strandrestaurant. Het is ook de ideale locatie voor een bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops?

Proef alvast de sfeer op deze website. En duik daarna echt in de wereld van Blue Lagoon!

22,50 €
van:
28/04/2017
naar:
30/04/2020
Speciale Aanbieding

Strand High Tea op Scheveningen

Vriendinnendag, Moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, verjaardag of zomaar genieten? Reserveer nu voor onze beroemde high-tea aan zee. onbeperkt thee, diverse sandwiches, wraps, brownies, quiches, Minisandwiches met gemarineerde zalm en dille, sandwiches met kip en bacon, mini tartelettes, wrapjes, mini-saucijsjes, brownies, petitfours, bonbons, cake en onbeperkt thee

High Tea (vanaf 4 personen) incl.btw € 22,50 p.p.

 

Lees meer
Maandag

09:00 - 01:00

Dinsdag

09:00 - 01:00

Woensdag

09:00 - 01:00

Donderdag

09:00 - 01:00

Vrijdag

09:00 - 01:00

Zaterdag

09:00 - 01:00

Zondag

09:00 - 01:00

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen