Van Vollenhovenstraat 15, 3016 Rotterdam, Netherlands

Routeplanner
Contact opnemen

Biologisch Restaurant Rotterdam: Restaurant Karakter

Biologisch restaurant Karakter op de van Vollenhovenstraat in het Westelijk Handelsterrrein van Rotterdam biedt mooie biologische gerechten die op een culinaire en bewuste wijze zijn bereid in een informele, gemoedelijke en gastvrije sfeer.  De naam Restaurant Karakter refereert aan ons gastvrije, biologische en culinaire karakter. Hiernaast is de locatie met zekerheid karakteristiek Rotterdams te noemen want het Westelijk Handelsterrein bruist.

Biologisch Restaurant Karakter Rotterdam

Denk jij nog steeds dat biologisch eten gelijk staat aan het imago van geitenwollen sokken? Laat je dan verrassen bij Restaurant Karakter door de puurheid en versheid van de gerechten. Er is geen kaart omdat het menu wordt aangepast aan het aanbod van de markt; best fijn om eens niet te hoeven kiezen. De afstemming van de wijnen op de verschillende gangen is perfect, waardoor je avondje uit eten volop genieten is.

Alle menu’s zijn inclusief een amuse, brood bij het voorgerecht en onbeperkt ijswater.

  • drie gangen 35,50
  • vier gangen 42,50
  • vijf gangen 49,50
  • zes gangen 56,50

Bij het diner adviseren wij om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement (ook een half wijnarrangement is mogelijk).

Biologisch Restaurant Karakter is gevestigd op het Westelijk Handelsterrein in het Scheepvaartkwartier. In de buurt zijn tal van parkeerplaatsen te vinden. Tip: Op de Parklaan en Westzeedijk kunt u gratis parkeren vanaf 18:00 uur!

Maandag

gesloten

Dinsdag

vanaf 18:00

Woensdag

vanaf 18:00

Donderdag

vanaf 18:00

Vrijdag

vanaf 18:00

Zaterdag

vanaf 18:00

Zondag

gesloten

Lunch Dinsdag t/m zaterdag: vanaf 12:00 uur* Maandag en zondag zijn wij gesloten. * Let op, de lunch is alleen mogelijk op reservering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Diner Dinsdag t/m zaterdag: vanaf 18.00 Maandag en zondag zijn wij gesloten.

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?