Zuiderzeeweg 1, 1095 KG Amsterdam

Routeplanner
Contact opnemen

Bij Storm in Amsterdam – Grillen en Chillen

Welkom bij Restaurant Bij Storm

Bij Storm is bij uitstek namelijk dé ideale locatie voor het geven van een trouwfeest, een verjaardag of een zakelijke bijeenkomst. Daarnaast verzorgen wij ook volledige arrangementen voor teambuilding, groepsuitjes en superleuke kinderfeestjes van jong tot oud in combinatie met landzeilen van funsportpark Wind ’n Wheels en electrocross van ee-Xparc. Van versiering tot muziek en lekker eten. Bij Storm is alles mogelijk.

Arrangementen op maat
Wij bieden verschillende arrangementen op maat, maar wil je een aangepast arrangement of heb je zelf een leuk idee? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee voor de invulling van jouw bedrijfsuitje, vergadering, familie- of kinderfeestje.

Je zou het niet zeggen, maar deze prachtige plek ligt echt op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam. Met de voetjes in het zand geniet je hier van heerlijke en strandwaardige gerechten. Voor de mensen die moeite hebben met stilzitten, zijn er genoeg activiteiten. Er is hier voor ieder wat wils, maar vooral heel veel rust en ruimte naast de bruisende, maar hectische binnenstad van Amsterdam. Bij Storm is zeker een bezoekje waard!

Maandag

op afspraak.

Dinsdag

op afspraak.

Woensdag

op afspraak.

Donderdag

op afspraak.

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 18:00

Zondag

10:00 - 18:00

De lente is begonnen dus hebben wij onze openingstijden aangepast. Het restaurant, het terras en onze speeltuin is vanaf woensdag 22 maart elke week geopend op: woensdag en donderdag van 10 t/m 18 uur voor lunch en borrel en op vrijdag, zaterdag en zondag van 10 t/m 22 uur voor lunch, borrel en diner. Overige dagen en tijden op afspraak.

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?