Belgisch Restaurant Lieve

Eten bij Belgisch Restaurant Lieve in Amsterdam betekend genieten van heerlijke bourgondische gerechten en de gastvrijheid op de Herengracht. Geniet van de prachtige stad met een gezellig terras, of geniet van de unieke ambiance in ons restaurant. Al 26 jaar het adres voor een avondvullend diner of een hapje eten.

Wij presenteren onze ambachtelijke menukaart op verschillende wijze:

Belgisch Barok (vanaf € 33.50) en Madam Champoepel € vanaf 16.00), zodat u gegarandeerd kunt genieten in ons restaurant in Amsterdam!

Belgisch Barok is inmiddels een begrip geworden en staat garant voor een Bourgondische avond uit. U deelt drie gangen met uw tafelgenoten gespreid geserveerd over koude, warme en zoete gerechten. De gerechten zijn in formaat iets aangepast, zodat u meerdere gerechten kunt ervaren per ronde. Deze gerechten deelt u gezamenlijk. Belgisch Barok is €33,50 per persoon.

Als u liever kiest voor een flamboyante avond, dan kunt u kiezen voor Madam Champoepel. Dit wordt een toffe avond genieten van onze verschillende gerechten, waarbij u de vrijheid heeft om uw eigen gerechten te kiezen van de kaart. Met een knipoog blikken wij vanaf de Herengracht terug op het oude chique d’Anvers en dekken uw tafel chique en flamboyant op met gouden bestek. Bij Madam Champoepel dineert u a la carte. U kunt kiezen voor 1, 2, 3 of 4 gangen.

Groepsdiner Amsterdam

Lieve is een unieke locatie aan de Herengracht waar u uitstekend kunt dineren met een groep vanaf 8 personen tot maximaal 260 personen. We hebben verschillende opties en mogelijkheden, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

 

Monday

17:30 - 22:00

Tuesday

17:30 - 22:00

Wednesday

17:30 - 22:00

Thursday

17:30 - 22:00

Friday

17:30 - 22:30

Saturday

17:30 - 22:30

Sunday

17:00 - 21:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Item already claimed