Bar-Restaurant Robuust in Groningen

Bar-Restaurant Robuust in Groningen is een sfeervol restaurant, gelegen op een historische plek aan de oostelijke diepenring en gelegen tussen een aantal van de beste eetgelegenheden in de stad Groningen.

Onze gastheren en -vrouwen doen hun uiterste best u kennis te laten maken met heerlijkheden die verschillende werelden u te bieden hebben. Gerechten van onze robuuste lavagrill nemen hierbij een prominente plaats in. Denk aan kreeft en Alaska King crab, tournedos van Simmentaler rund en oesters van de Nederlandse wadden. Wanneer u niet kunt of wilt kiezen kunt u altijd voor het verrassingsmenu van de chef gaan of met uw tafelpartner robuuste planken met een breed scala aan vis of vlees bestellen.

Daarnaast bieden wij ruim assortiment wijnen en bieren. U kunt hierbij veel wijnen per glas bestellen, waardoor u bij elk gerecht een specifiek passende wijn kunt drinken. Op onze menukaart treft u bij de gerechten bier- en wijntips maar desgewenst adviseert ons team u natuurlijk graag.

In Bar-Restaurant Robuust kunt u zeven dagen per week een team verwachten dat ambachtelijke kwaliteit en gastvrijheid op nummer 1 heeft staan. Wij heten u dan ook vol trots welkom in Bar-Restaurant Robuust voor een diner of borrel!

Monday

vanaf 17:00

Tuesday

vanaf 17:00

Wednesday

vanaf 17:00

Thursday

vanaf 17:00

Friday

vanaf 15:00

Saturday

vanaf 15:00

Sunday

vanaf 17:00

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing