Cornelis Krusemanstraat 15, 1075 NB Amsterdam

Routeplanner
Contact opnemen

Bar & Kitchen The House in Amsterdam

Gastvrijheid & kwaliteit

Bar & Kitchen The House is gevestigd in een uitnodigend hoekpand vlakbij het Amsterdamse Vondelpark. De Hotspot van Amsterdam met heerlijke houtoven pizza’s en steaks van de grill. Gastvrijheid en kwaliteit vormen het hart van alles wat ze doen. Daarom staat er bij ons voor iedereen iets lekkers op de kaart. Daarbij doen we geen enkele concessie aan kwaliteit. Want als we iets doen, dan doen we het goed.

Zo grillen we ons vlees, vis en zelfs sommige toetjes op de allerbeste grill, de Josper. We zijn heel trots op La Marzacco, waarmee we koffie maken zoals je die nergens in de buurt proeft. En natuurlijk komen onze pizza’s uit een houtoven.

Start met een Frans ontbijtje met crepes, een uitsmijter of gezond sapje. En voor ’s avonds onder andere Turkse en Italiaanse specialiteiten zoals pizza en börek. Fijne sfeer door marmer, leer en grote bossen kleurrijke bloemen.

Je bent altijd welkom, van negen uur ’s ochtends tot ’s avonds laat. In je pak, jurk of spijkerbroek, met gepoetste schoenen of op gympies, ontspannen in het weekend of direct vanuit je werk: we zien je graag.

Voor een ontbijtje en een koffie die je ogen opent. Voor een lunch met brood uit onze houtoven met wat je maar wilt. Voor een borrel met charcuterie of gegrilde gamba’s. Voor een serieuze steak, vis gegaard in een zoutkorst of een pizza met truffel salami. Of voor die late cocktail die je avond bekroont.

Met je vrouw, vriend of 20 vrienden. Met je kinderen, of ze met mes en vork kunnen eten of niet. Met je ouders, je zussen, of familie uit het buitenland. Met collega’s, je baas of je buren. Of even rustig met jezelf.

Onze deur staat voor je open.

Welcome home.

Lees het blog over Bar & Kitchen The House op Fashiable

Hotspot Amsterdam: Bar & Kitchen The House

hotspot, tips, Zuid /

Een vissie van de markt, verse pizza’s uit de houtoven en vlees van de Josper grill. Bij Bar & Kitchen The House in Zuid houden ze wel van Bourgondisch eten. Met de huiselijk sfeer (+ heel veel marmer) in het restaurant blijf je hier het liefste de hele dag rondhangen, maar dat is geen enkel probleem met de lange openingstijden. Lees het hele blog over Bar & Kitchen The House op Fashiable

Maandag

08:30 - 24:00

Dinsdag

08:30 - 24:00

Woensdag

08:30 - 24:00

Donderdag

08:30 - 24:00

Vrijdag

08:30 - 24:00

Zaterdag

10:30 - 24:00

Zondag

10:30 - 24:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?