Restaurant Zout & Citroen Oosterhout 5-jarig bestaan

Restaurant Zout & Citroen viert 5-jarig bestaan met complete restyling

5 jaar geleden namen Bram en Patricia Helleman het Oosterhoutse restaurant Zout&Citroen over om daar hun droom waar te maken. Na 5 jaar keihard werken staat de keuken en het complete team als een huis. Tijd voor een tevreden terugblik en een verwachtingsvolle vooruitblik. En voor een nieuw jasje. Vandaag presenteren Bram en Patricia vol trots hun compleet gerestylde restaurant en het gloednieuwe logo.

Restaurant Zout en Citroen Oosterhout Logo

Onopgemerkt

Samen stoppen Bram en Patricia hun ziel, zaligheid, kennis en kwaliteit in het restaurant. De manier waarop chefkok Bram Helleman de verfijnde Franse keuken combineert met krachtige oosterse smaken blijft niet onopgemerkt en heeft geleid tot vermeldingen van Michelin, Gault Millau en Lekker. Ook staat Zout&Citroen bekend om hun spannende bier-spijs combinaties, waarbij bepaalde gerechten perfect worden gecombineerd met speciaalbieren.

Patricia zorgt er als gastvrouw voor dat een bezoek aan het restaurant voelt als een warme deken. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan bij haar altijd en overal voorop. Niet voor niets werd zij door GaultMillau genomineerd voor de titel ‘Gastvrouw van het jaar’. Patricia: “De nieuwe, warme uitstraling van het restaurant zal zeker bijdragen aan het welkome gevoel. En nu de tuin ook in volle bloei staat wanen onze gasten zich hier in het paradijs.”

Eigen Signature

Bram Helleman: “We kijken terug op 5 intense en mooie jaren en zijn heel erg trots op waar we nu staan met Zout&Citroen. We hebben een hele eigen signatuur ontwikkeld Nu we ook het interieur flink onder handen hebben genomen, gaan we vol energie en inspiratie op naar de volgende jaren waarin we onze gasten meer dan ooit willen verwennen en verrassen. In elk facet, elke dag weer.”

Meer over Restaurant Zout & Citroen