Site logo

Restaurant Wollerich St Oedenrode sluit haar deuren

Restaurant Wollerich Sint-Oedenrode
Restaurant Wollerich in St Oedenrode sluit op 18 februari 2023 haar deuren. Het pand is verkocht en krijgt een andere bestemming.

Meriam en Gerard Wollerich verkopen restaurant Wollerich!

Na 27 jaar verkopen we het pand waarin Restaurant Wollerich is gevestigd. De villa krijgt een nieuwe eigenaar en een nieuwe bestemming. Met deze woorden begon het persbericht dat we afgelopen woensdag naar de pers stuurden.

We openden in 1996 de deuren van ons nieuwe restaurant, nadat we eerder zeven jaar restaurant de Lindehof in Nuenen uitbaatten. Al vele jaren zijn we opgenomen in de toonaangevende restaurantgidsen en in het bezit van een Michelinster.

In deze levensfase denk je vanzelfsprekend na over de toekomst. En hoewel we aan het idee hebben moeten wennen dat we gaan stoppen met Wollerich, zijn we er heel blij mee. Het geeft een goed gevoel dat we deze mooie villa kunnen overdragen en dat het straks met een andere bestemming onderdeel blijft uitmaken van het hart van Sint-Oedenrode.

We kijken met veel plezier en dankbaarheid terug op een mooie succesvolle periode. Samen met onze medewerkers hebben we altijd met veel plezier en passie onze gasten warm ontvangen en verwend. En dat blijven we doen tot de laatste dag: 18 februari 2023 zullen de deuren voorgoed sluiten.

We zijn trots op wat we samen met ons team bereikt hebben en koesteren mooie herinneringen.
We zijn dankbaar voor het persoonlijk contact dat we met onze gasten mochten beleven, vele speciale momenten mochten we verzorgen: Wollerich als trouwlocatie, voor het eerst de kinderen mee uit eten, een belangrijke zakelijke handtekening, lunchen met Kerst of Pasen, de Papgat Carnavalsavond. En nog heel veel andere momenten om te koesteren en we altijd zullen blijven herinneren.

Maar eerst gaan we nog vijf maanden lang met volle energie onze gasten verwennen.
Meriam en Gerard en het hele team willen u dan ook enorm bedanken voor het vertrouwen, gezelligheid en het enthousiasme waarmee u bij ons bent geweest.
Hopelijk mogen wij u de komende maanden nog eens ontvangen en ook samen met u de mooie herinneringen ophalen.

 

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe