Speciale Aanbieding
Plateau du Chef bij de Ysbreeker in Amsterdam - Bijzonder!
Plateau du Chef bij de Ysbreeker in Amsterdam - Bijzonder!
Genieten van een duurzaam Visplateau du Chef bij Restaurant De Ysbreeker in Amsterdam is duurzaam genieten! € 85 per plateau voor 2 personen.
Op het Fruits de Mer plateau onder andere: Hele kreeft, 2x2 oesters, kokkels, garnalen, pulpo al escabeche, scheermesjes, snowcrab, krabscharen, alikruiken, mosselen, gerookte sprotjes, brandade. Optioneel kun je er nog 6 extra Boudeuse Oesters bijbestellen voor € 20,00
Over de duurzame vis bij Restaurant de Ysbreeker:
Goran Lukovic werkt met topleveranciers, die belang hechten aan duurzaamheid en ecologisch verantwoorde producten. Op het Plateau du Chef is dan ook alleen vis met het MSC/ASC keurmerk te vinden, wat garant staat voor duurzame visserij. Deze vis is afkomstig van Versvishandel Jan van As; een familiebedrijf met historie, dat sinds 1949 een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren levert aan diverse horecagelegenheden. Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale afslagen, waardoor topkwaliteit gegarandeerd wordt.
85.00
Ja
2
Restaurant de Ysbreeker Amsterdam
Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam, Nederland
Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam, Nederland
Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam, Nederland
Voeg een reactie toe