Start: 28/03/2020 19:00

Einde: 28/03/2020 22:00

hilversum

Prijs per persoon (all in)

Wild Brood Clandestien Diner in het Gooi

​Wild Brood organiseert diners op bijzondere locaties in het Gooi. Op landgoederen, in kerken, leegstaande en vervallen huizen en op weilanden: alle locaties hebben een verhaal.

Volgende editie:

Clandestien Diner locatie : ergens in ’t Gooi
28 maart 2020
Diner €65,- ( all in)
aanvang 19.00 uur
Reserveer op 0648741089 of via info@wildbrood.nl

Al een hele lange wens om een diner te geven op een plek die onbekend is.. ontzettend spannend! En speciaal op 14 feb doen we extra ons best om deze avond mooi te maken..

Alles in wildbrood stijl, bourgondisch decadent met mooie gedekte tafels, lekker puur eten met lokale producten. We gaan er net als elk diner of lunch een echte belevenis verzorgen maar waar? Dat houden we nog even geheim… 💕 Verras je geliefde of kom gewoon omdat het weer bijna lente is.

Waar je het diner kan verwachten?  In ’t Gooi dus tussen Weesp en Baarn

24 uur voor aanvang krijg je van ons een berichtje waar de locatie is en hoe je er kan komen. We houden het zo lang mogelijk geheim!

Hou de website in de gaten voor de definitieve locatie. Deze wordt kort voor het event bekend gemaakt.

Over

Wild brood is een pop-up restaurant en catering bedrijf  wat belevenis diners op unieke plekken organiseert. Geen doorsnee, wij vertellen verhalen met onze gerechten. Van Tulpenbollen tot zelf je wijnbladeren plukken voor in de risotto. Blote voeten diners en eten met je handen, je kan het allemaal verwachten bij ons..

Wat is een Clandestien diner?

De naam zegt het al, een diner wat clandestien is.. Op een plek waar eigenlijk geen diner gegeven mag worden …En toch krijgen we het voor elkaar!
We gaan geen gekke dingen doen hoor, hoogtes enzo maar wel iets bijzonders… Misschien zit je wel op een boot? Of in een kerk? Of een oud klooster. boos & heide .. ​
Het menu word bourgondisch decadent, lange tafel met karaffen wijn en verse zelfgebakken broden..​
“Kom als gast en ga als vriend.”

Over Wild Brood

Wilbrood is voor oprichtster EmmieWolting de missende schakel in de Festival en restaurant wereld. Het combineert de laidback sfeer van festivals met een  tintje van verfijning wat je in de betere restaurants tegenkomt. Catering 2.0 

Met Wild Brood organiseert Emmie diners op bijzondere locaties in het Gooi. Op landgoederen,boerderijen, in kerken, leegstaande en vervallen huizen en op weilanden, loodsen en bos: alle locaties hebben een verhaal.

Dit kan een door Wildbrood georganiseerd event zijn maar het kan ook een aanvraag van buitenaf zijn voor een borrel, bedrijfslunch of zelfs een huwelijks aanzoek

Wilde planten, op open vuur koken & eten met je handen.
Emmie: “Ik ergerde me aan dat stijve gedoe in restaurants. Als dertiger en veertiger heb je bar weinig tijd. Kids, baan en huis: ze slokken je helemaal op. Wanneer ik dan uit eten ga, wil ik ook iets meemaken. Een beetje anders, festival sfeer, laid back. Het liefst buiten met uitzicht op een stuk land. Dat is helaas bijna niet te vinden. Als het er was, dan was het helemaal stijf en ingekaderd, of serveerden ze heel slecht eten… Vreselijk. Ik wilde weer terug naar het begin. Koken op open vuur, verbrande randen aan je groenten, grote stukken vlees aan tafel gesneden.”

​​”Met je handen eten, salades in schalen en krachtige soepen. Dat soort dingen.”

Een mediterraans, gipsy sfeertje moest het worden volgens  Emmie. Lange tafels in een veld of in een schuur met mooie gerechten en aangevuld met prachtige wijnen, het liefst uit Holland zelf.

​Emmie ziet het ook al helemaal voor zich: “Alsof je uitgenodigd bent op een feest van een vriend, maar zijn familie ken je helemaal niet. Laat die familie nu lekker groot zijn. Oma en moeder koken de sterren van de hemel en grote schalen met pasta’s, salades en soepen komen voorbij. De lucht vult zich met de geur van houtvuur en mooie stukken gebraad. De tafel is versierd met allemaal borden met verschillende patronen, wilde bloemen die in vazen de ruimte aankleden en oom speelt een stukje op de gitaar. Dat is Wild Brood.”

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?