Toost Foodtruck Festival Zeist 12-14 juli 2019

Toost Foodtruck Festival in Zeist vindt plaats van 12-14 juli 2019. Toost is foodfestival in een informele sfeer en vindt plaats op verschillende locaties in Nederland.

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. Wij vinden dat een Foodtruckfestival van minimaal 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt.

Wie we zijn:

Wij zijn sfeermakers pur sang. We zorgen voor een compleet aangekleed foodtruckfestival. Bij ons is alles tot in de puntjes verzorgd: van Afvalbak tot Zangmicrofoon.

Even voorstellen: de vier oprichters van TOOST Foodtruckfestival zijn vakmensen die thuis zijn in de wereld van festivals, evenementen en horeca. Een unieke samenwerking!

Hoe we aan dat gave meubilair en podium komen? Wij hebben timmerman Tom en voor hem is niets te gek.
Waar we in uitblinken

We bouwen ons feestje overal. Met ons gezelschap brengen we een intieme sfeer van ontspanning, vermaak en genot. Dat is ons doel, en we zijn er inmiddels best goed in geworden.
Ons foodtruckfestival geeft de sfeer van een intiem, ongedwongen dorpsfeest, met de nadruk op food. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Steeds meer bezoekers kijken halsreikend uit naar onze komst.

En ook door de gemeentes die we de afgelopen jaren bezocht hebben, zijn we weer benaderd met nieuwe uitnodigingen.

De foodtruckers oftewel ‘aanhangers’ van TOOST Foodtruckfestival stallen graag hun wagens bij ons: ‘We kunnen meteen ‘gas geven’ in onze mobiele keuken en ons focussen op het bereiden van goed food.’

TOOST Foodtruck Festival komt naar het Oranjepark in Vlaardingen!

* Ruim aanbod van streetfood door onze lieve Foodtruckers*
* Diverse creatieve workshops voor kinderen*
* Bijzondere artiesten op onze TOOST Live Stage*
* Gratis Toegankelijk*

Vrijdag : 15:00-23:00 uur en Zaterdag 12:00-23:00 uur en Zondag 13:00-21:00 uur