Foodtruck Festival Toost Rijswijk 14-16 juni 2019

Foodtruck Festival Toost Rijswijk is van 14-16 juni 2019 bij De Naald in Rijswijk. Een informeel foodtruck festival met heerlijke foodtrucks, muziek en kindervertier. Heerlijk 3 dagen niet koken maar genieten op dit Foodtruck Festival!

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. Wij vinden dat een Foodtruck festival van minimaal 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt.

Wie we zijn:

Wij zijn sfeermakers pur sang. We zorgen voor een compleet aangekleed foodtruck festival. Bij ons is alles tot in de puntjes verzorgd: van Afvalbak tot Zangmicrofoon.

We bouwen ons feestje overal. Met ons gezelschap brengen we een intieme sfeer van ontspanning, vermaak en genot. Dat is ons doel, en we zijn er inmiddels best goed in geworden.
Ons foodtruck festival geeft de sfeer van een intiem, ongedwongen dorpsfeest, met de nadruk op food. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Steeds meer bezoekers kijken halsreikend uit naar onze komst.

De foodtruckers oftewel ‘aanhangers’ van TOOST Foodtruckfestival stallen graag hun wagens bij ons: ‘We kunnen meteen ‘gas geven’ in onze mobiele keuken en ons focussen op het bereiden van goed food.’

TOOST Foodtruck Festival

* Ruim aanbod van streetfood door onze lieve Foodtruckers*
* Diverse creatieve workshops voor kinderen*
* Bijzondere artiesten op onze TOOST Live Stage*
* Gratis Toegankelijk*