Foodtruckfestival Toost Brielle 19-21 juli 2019

Foodtruckfestival Toost Brielle vindt plaats van19-21 juli 2019 op het Bleijkers Bolwerk in Brielle. Toost is een foodtruckfestival in een informele sfeer en vindt plaats op verschillende locaties in Nederland. Naast heerlijk eten van de foodtrucks ook muziek en kindervertier.

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. Wij vinden dat een Foodtruckfestival van minimaal 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt.

Wie we zijn:

Wij zijn sfeermakers pur sang. We zorgen voor een compleet aangekleed foodtruckfestival. Bij ons is alles tot in de puntjes verzorgd: van Afvalbak tot Zangmicrofoon.

We bouwen ons feestje overal. Met ons gezelschap brengen we een intieme sfeer van ontspanning, vermaak en genot. Dat is ons doel, en we zijn er inmiddels best goed in geworden.
Ons foodtruckfestival geeft de sfeer van een intiem, ongedwongen dorpsfeest, met de nadruk op food. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Steeds meer bezoekers kijken halsreikend uit naar onze komst.

Ruim aanbod van streedfood door onze lieve Foodtruckers –  Diverse creatieve workshops voor kinderen. Bijzondere artiesten op onze TOOST Live Stage

 

TOOST Foodtruck Festival komt naar het Bleijkers Bolwerk in Brielle!

* Ruim aanbod van streetfood door onze lieve Foodtruckers*
* Diverse creatieve workshops voor kinderen*
* Bijzondere artiesten op onze TOOST Live Stage*
* Gratis Toegankelijk*

Vrijdag : 15:00-23:00 uur en Zaterdag 12:00-23:00 uur en Zondag 13:00-21:00 uur

3 Geplande data