Toost Foodtruck Festival Alphen aan de Rijn 17-19 mei 2019

Toost Foodtruck Festival in Alphen aan de Rijn vindt plaats van 17-19 mei 2019 in het Europapark. Toost is foodtruck festival in een informele sfeer en legt de nadruk op lekker eten! Een compleet foodtruck festival!

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. Wij vinden dat een Foodtruckfestival van minimaal 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt.

Wie we zijn:

Wij zijn sfeermakers pur sang. We zorgen voor een compleet aangekleed foodtruckfestival. Bij ons is alles tot in de puntjes verzorgd: van Afvalbak tot Zangmicrofoon.

Even voorstellen: de vier oprichters van TOOST Foodtruckfestival zijn vakmensen die thuis zijn in de wereld van festivals, evenementen en horeca. Een unieke samenwerking!

We bouwen ons feestje overal. Met ons gezelschap brengen we een intieme sfeer van ontspanning, vermaak en genot. Dat is ons doel, en we zijn er inmiddels best goed in geworden.
Ons foodtruckfestival geeft de sfeer van een intiem, ongedwongen dorpsfeest, met de nadruk op food. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Steeds meer bezoekers kijken halsreikend uit naar onze komst.

 

* Ruim aanbod van streetfood door onze lieve Foodtruckers*
* Diverse creatieve workshops voor kinderen*
* Bijzondere artiesten op onze TOOST Live Stage*
* Gratis Toegankelijk*

Vrijdag : 15:00-23:00 uur, Zaterdag 12:00-23:00 uur en Zondag 13:00-21:00