Food Festival Tipisch Nijmegen: Lekker eten, drinken en muziek

Het wordt weer genieten van 22 augustus tm 25 augustus 2019 op het culinaire food festival Tipisch Nijmegen in het Julianapark. Proeven van heerlijke gerechten en drankjes van Nijmeegse horeca ondernemers.

Uniek culinair evenement

Nijmegen heeft er een nieuw Nijmeegs festival bij. Diverse bekende Nijmeegse horeca-gelegenheden laten je vanuit hun tipi’s de heerlijkste hapjes en lekkerste drankjes proeven. Geniet in het Julianapark van lokale artiesten en de typisch Bourgondische sfeer van de oudste stad van Nederland. Dit is ‘Tipisch Nijmegen!’.

Een uniek culinair evenement in het Julianapark, georganiseerd voor en door lokale partijen: van ondernemers tot leveranciers en van artiesten tot sponsors. Meerdere rasechte Nijmeegse horeca-gelegenheden presenteren zich vanuit sfeervolle (tipi)tenten. Samen met vrienden, familie of collega’s geniet je op het terras van lokale artiesten en de gastvrijheid van het culinaire talent in Nijmegen. Van jong tot oud, iedereen is welkom. De toegang is gratis. Aan alles proef je: dit is ‘TipischNijmegen!’.

Meer info op https://tipischnijmegen.nl/

Op het evenementen terrein wordt er met ProefMunten gewerkt. Deze munten kunnen worden gekocht bij de muntenautomaten of de ‘pinmeisjes’.

Proef Munten
Proef Munten zijn € 2,50 per stuk. Hapjes liggen tussen de 1 en 4 Proef Munten.