Start: 29/05/2020 13:00

Einde: 01/06/2020 23:00

Amstelpark, Amsterdam

Day Ticket - Check prijzen op de website van Taste
Dag ticket - gelding voor één dag naar keuze
Passe Partout - Check prijzen op de website van Taste
Passe Partout - Ticket voor alle 4 de dagen
Kids Ticket - Check prijzen op de website van Taste
Kids tot 16 jaar - gratis entree

Taste of Amsterdam 2020

Taste is HET restaurantfestival van Amsterdam – van 29 mei tot en met 1 juni 2020 in het Amstelpark

In 2020 brengt Taste alle mensen weer samen die dezelfde passie delen: eten, drinken en een hoop gezelligheid! We verbinden foodlovers met bekende chefs, de beste restaurants en spannende merken. Tijdens het weekend van 29 mei t/m 1 juni 2020 kan jij weer genieten van je favoriete restaurants, cocktails, wijnbars, bierproeverijen, masterclasses en nog veel meer. Dit mag je natuurlijk niet missen!

Nieuwe en gevestigde restaurants, innovatieve bars; Amsterdam wordt steeds lekkerder. Taste of Amsterdam haalt verse en gevestigde smaakmakers van de hoofdstad naar het Amstelpark. Meer restaurants dan ooit verzamelen zich op dit vierdaagse, culinaire festival. Met de restaurants, de tastings, workshops, muziek en een foodmarket is Taste of Amsterdam om je vingers bij af te likken.
Het Amstelpark wordt een verzamelplaats van chefs en hun signature dishes; nieuwe gezichten en vertrouwde namen! Taste of Amsterdam is een restaurant festival waar jij eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden en te proeven. De grootte van de gerechten zijn daarom afgestemd om jou de kans te geven om van meerdere restaurants iets te kunnen proeven tijdens je bezoek op Taste. Met een cocktail, speciaal biertje of goed glas wijn dans je door het park op fijne deuntjes.
Er is niet alleen veel te proeven op Taste, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en entertainment! De hobbykoks die liever in hun eigen huis aan de slag gaan, struinen de food market af. Ze proeven en nemen bijzondere ingrediënten mee voor Taste of Thuis.

Tickets voor Taste zijn te koop via www.tasteofamsterdam.com

 

 

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?