Rollende Keukens Westergas Fabriek Amsterdam 9-13 mei 2018

Van woensdag 9 t/m zondag 13 mei 2018 (Hemelvaartsweekend) organiseert Mister Kitchen met Pacific Parc de ELFDE editie van Het Weekend van de Rollende Keukens op de Amsterdamse Westergasfabriek. De keukens zijn open van 13.00-23.00 uur. Kijk voor meer info op: http://www.rollendekeukens.amsterdam/
Kom in de zon of onder de sterren genieten van vele mobiele restaurants, de lekkerste dranken, live muziek, film en theater!

Dit jaar nog langer Rollende Keukens in de Westergasfabriek in Amsterdam en dus nog meer genieten! Het foodtruckfestival op het Westergasterrein duurt dit jaar maar liefst 5 dagen door Hemelvaart van woensdag 9 tot en met zondag 13 mei 2018. 

Meer dan honderd tot eettent verbouwde campers, dubbeldekkers, busjes en brommers serveren pizza’s, verse soepen, verfijnde visgerechten, smoothies en veel meer lekkers. Geniet van de culinaire hoogstandjes in de zon of tijdens een filmvertoning in de open lucht. De hapjes en drankjes zijn verleidelijk doch betaalbaar en de toegang is gratis!