Start: 16/09/2017 12:00

Einde: 16/09/2017 23:00

Tweebaksmarkt, Leeuwarden

Gratis entree
Gratis

Leeuwarden PROEF – Tweebaksmarkt 16 september 2017

De horecaondernemers van de Tweebaksmarkt slaan de handen ineen en organiseren op zaterdag 16 september het culinaire evenement Proef! Heerlijk eten van de verschillende ondernemers staat centraal en livemuziek zorgt voor de nodige entertainment. Het evenement begint om 12:00 uur en duurt tot 23:00 uur.

Tijdens Proef! eet je uit vele verschillende Europese keukens die de Tweebaksmarkt te bieden heeft. Ook buren van de straat doen mee. Kortom: je geniet van veel lekkers op het gebied van vlees, vis en vegetarisch. Na het diner houdt het feest nog niet op en kan je rustig borrelen tot 23:00 uur.

Zoals je ziet, op zaterdag 16 september Proef! je wat de Tweebaksmarkt allemaal te bieden heeft. En we maken er natuurlijk vooral een gezellige dag van waarbij livemuziek niet mag ontbreken.

Tijdens Proef! eet je uit vele verschillende Europese keukens. Denk aan een stukje vlees op zijn Iers van Paddy O’Ryan of Turkse specialiteiten van Saray. Voor liefhebbers van chocolade is Mellow een uitkomst: als reep of als ingrediënt in hoofdgerechten. Heerlijke eten uit de Hollandse keuken krijgen we geserveerd van Post-Plaza, Sjoddy en Het Leven. Lokaal eten doe je natuurlijk bij Eindeloos. Ook buren van de straat doen mee. Zo doet Bagels & Beans een duit in het zakje en schuift nieuwkomer Proefverlof ook aan bij het gezelschap. Kortom: je geniet van veel lekkers op het gebied van vlees, vis en vegetarisch. Zaterdag 16 september Proef! je wat de Tweebaksmarkt allemaal te bieden heeft. En we maken er natuurlijk vooral een gezellige dag van waarbij livemuziek niet mag ontbreken.

Hotel Post-Plaza – Drink & Eetlokaal Proefverlof – Eetcafe Het Leven – Sjoddy – Paddy O’Ryan – Mellow – Turks Specialiteiten Restaurant Saray – Bagels & Beans – Kelders Leeuwarden – Las Tapas – Restaurant Eindeloos.

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?