Start: 08/11/2019 18:00

Einde: 08/11/2019 22:00

Heuvenseweg 6, 6991 JE Rheden

Prijs per persoon
24,50 €

Proef festival bij Restaurant de Ruif in Rheden

Restaurant de Ruif in Rheden laat je op 8 november kennismaken met de HELE kaart – Voor maar € 24,50 kun je alles van de menukaart proeven!

Boerderij De Deel organiseert het Proef Festival. Op vrijdag 8 november a.s. hoef je een keer niet te kiezen. We serveren onze gerechten in proefformaat. Geniet van verschillende gerechtjes van onze kaart. Probeer iets nieuws, deel je favorieten, geniet van de proeverij!

Altijd al eens de knoflook-chili garnalen willen proberen? Nog nooit de zalm of pittige kip gekozen? Wil je je tafelgenoten kennis laten maken met jouw ontdekking? Het kan allemaal tijdens het Proef Festival. Voor slechts € 24,50 proef je alles waar je zin in hebt.

Zin in een heerlijke en onbeperkte proeverij van hapjes en gerechtjes? Reserveer nu voor het Proef Festival op vrijdag 8 november a.s. Wacht niet te lang met reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt. Kom je met een grote groep proeven, laat het weten. Dan zorgen we voor een mooie plek voor je gezelschap. Tot 8 november!

Organisator

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?