Italiaanse avond Pasta en Basta op Landgoed Lauswolt 7-8 feb 2020

Italiaanse avond op Lauswolt: Voor de 9e keer organiseert Landgoed Lauswolt Pasta e Basta meets Lauswolt. Een unieke avond waarop u kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, terwijl de bediening u al zingend serveert.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 komt het team van Pasta e Basta wederom naar Landgoed Lauswolt om hier de bediening en het entertainment te verzorgen tijdens deze bijzondere Italiaanse avond.

Naast het complete arrangement is het ook mogelijk om het losse avondprogramma te reserveren. Dit dinerarrangement kunt u reserveren voor een prijs van € 94,50 per persoon, exclusief wijnen. U kunt uw reservering plaatsen via info@lauswolt.nl.

Pasta e Basta is een Italiaans restaurant in het centrum van Amsterdam waar de bediening het eten en drinken al zingend aan tafel serveert. De gasten zitten aan lange tafels en genieten van een Italiaans diner. Al jarenlang is dit een ongekend succes in Amsterdam!

Sinds 2012 heeft er een succesvolle samenwerking plaats gevonden tussen Pasta e Basta en Landgoed Lauswolt. Vanwege dit grote succes hebben wij besloten om ook in 2020 dit evenement weer te herhalen. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari komt het team van Pasta e Basta wederom naar Landgoed Lauswolt om hier de bediening en de entertainment te verzorgen. Ondertussen zal onze chef-kok samen met zijn brigade zorgen voor de mooiste Italiaanse gerechten.

Naast het complete arrangement is het ook mogelijk om voor en losse avondprogramma te reserveren. Voor dit dinerarrangement, exclusief wijnen, bedraagt de prijs € 94.50 per persoon. Het maken van uw reservering doet u eenvoudig via info@lauswolt.nl 

2 Geplande data

Organisator

Lauswolt & Restaurant De Heeren van Harinxma Beetsterzwaag