Cultureel Foodfestival Lepeltje Lepeltje Eindhoven 24-26 mei 2019

Lepeltje Lepeltje – een foodfestival waar je 3 dagen geniet van foodtrucks – muziek – theater en een mooie dingen markt. Ook een super leuk kinderprogamma met knutselen, workshops of kindertheater.

Lepeltje Lepeltje Eindhoven: van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei 2019 proeft Eindhoven de meest uiteenlopende gerechten in het Anne Frankplantsoen. Ondertussen spelen bands en DJ’s de heerlijkste muziek, vermaken de kids zich optimaal en is er ook nog een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor een heerlijke dag parkhangen!

ETEN
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met Eindhovense partijen.

MUZIEK
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt.

MARKT
Lepeltje Lepeltje werkt voor de markt samen met de dames van Winkels op Wielen. Op zaterdag en zondag vind je hier (vintage) mode, originele items voor je interieur, bijzondere kunst, vrolijke kinderkleding of ambachtelijke streekproducten.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er op zaterdag en zondag een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Je hebt geen kind meer aan ze!

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag: 14.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur
Zondag: 12.00 – 22.00 uur

Meer informatie op http://lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/