Cultureel Foodfestival Lepeltje Lepeltje Apeldoorn 17-19 mei 2019

Lepeltje Lepeltje foodfestival is 3 dagen genieten van foodtrucks – muziek – theater en een mooie dingen markt. Ook super leuk voor kinderen.

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn: Onder een verrukkelijk lentezonnetje wordt er in het weekend van vrijdag 17 mei tot en met zondag 19 mei lustig gelepeld in het Beekpark. Wederom versiert Foodfestival Lepeltje Lepeltje het plantsoen met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Verfijn je palet door het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje; het beste recept voor een heerlijk weekend in het park!

ETEN
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met Amersfoortse partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan aan.

MUZIEK
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt.

MARKT
Lepeltje Lepeltje werkt voor de markt samen met de dames van Winkels op Wielen. Van zaterdag tot en met maandag vind je hier (vintage) mode, originele items voor je interieur, bijzondere kunst, vrolijke kinderkleding of ambachtelijke streekproducten.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er van zaterdag tot en met maandag een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Je hebt geen kind meer aan ze!

Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en je hebt de vijfde editie van Lepeltje Lepeltje Apeldoorn! De mobiele keukens bieden voor iedereen genoeg opties, of je nu houdt van klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei kun je in Beekpark tafelen met je vrienden, en zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag: 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 01.00 uur
Zondag: 12.00 – 01.00 uur

Meer informatie op http://lepeltje-lepeltje.com/apeldoorn/