Lepeltje Lepeltje Amersfoort 2017 – Pinksterweekend 18-21 mei 2018

Lepeltje Lepeltje Amersfoort: Amersfoort gaat tijdens het Pinksterweekend weer flink genieten! Van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei 2018 juni zijn de meest uiteenlopende gerechten in het Burgemeester Brouwerplantsoen te proeven. Ondertussen spelen bands en DJ’s de heerlijkste muziek, vermaken de kids zich optimaal en is er ook nog een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor een heerlijke dag parkhangen!

ETEN
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met Amersfoortse partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan aan.

MUZIEK
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt.

MARKT
Lepeltje Lepeltje werkt voor de markt samen met de dames van Winkels op Wielen. Van zaterdag tot en met maandag vind je hier (vintage) mode, originele items voor je interieur, bijzondere kunst, vrolijke kinderkleding of ambachtelijke streekproducten.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er van zaterdag tot en met maandag een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Je hebt geen kind meer aan ze!

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag: 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 01.00 uur
Zondag: 12.00 – 01.00 uur
Maandag: 12.00 – 22.00 uur