Lekker Venlo 14-16 juni 2019 Julianapark Venlo

Foodfestival Lekker Venlo belooft ook dit jaar weer een prachtig culinair event te worden. 3 Dagen genieten van haute cuisine van 10 top restaurants, heerlijke gerechten, kookdemonstraties, hapjes, drankjes en muziek.

Samen genieten van lekker eten en gezellig samenzijn! Voor jong én oud!

Lekker Venlo staat niet alleen voor culinair genieten maar ook voor een top entertainmentprogramma voor jong en oud. Elk jaar zullen diverse acts, artiesten en muzikanten er voor zorgen dat niet alleen uw smaakpapillen zich zullen vermaken!

De tweede dag van het weekend, zondag 16 juni hebben we een bijzonder jubileumprogramma samengesteld voor jong en oud. Alle restaurants, waarvan er dit jaar 10 zijn, presenteren hun lekkerste gerechten, met wijnen en een goed glas bier, of verfrissende smoothies of frisdranken.

Vaderdag Brunch

Ook dit jaar organiseren de restaurants van lekker Venlo de vaderdagbrunch: een unieke manier van vaderdag vieren op het terrein van Lekker Venlo in samenzijn met opa, oma, papa, mama en broertjes en zusjes. Kaarten moeten vooraf gekocht worden, toegang enkel op vertoon van brunch-tickets. De vaderdag brunch start om 11:30.

Over Lekker Venlo

Lekker Venlo wordt in 2019 voor de tiende maal georganiseerd door stichting Lekker Venlo. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Mede daarom streven wij er naar om een deel van onze omzet als donatie voor werkzaamheden terug te laten vloeien naar organisaties die zich inzetten voor diverse sociale, culturele en maatschappelijke doelen.

Bekijk het hele programma op de website van Lekker Venlo