Start: 10/09/2017 12:00

Einde: 10/09/2017 22:00

Rotterdam ahoy, Nederland

9,50 €
Ticket voor sushi festival

International Sushi Festival Rotterdam 9-10 september 2017

Het eerste Internationale Sushi Festival (ISF) van Nederland vond plaats in 2016 en schreef daarmee geschiedenis voor altijd door de eerste steen te leggen op het gebied van culinaire verwennerij met sushi-gerelateerde creaties uit het Verre Oosten. Elke editie wordt er voor gezorgd om de belevenis tot een nieuw toppunt te brengen door middel van de beste entertainment, gevarieerd eten, drinken, fashion, lifestyle, kunst en cultuur.

Er zullen diverse workshops aanwezig zijn om deel aan te nemen. Zorg ervoor dat je in de tickts sectie de juiste workshop aanklikt. Een workshop is alleen toegankelijk als je al in bezit bent van een entree kaartje; zonder een festival ticket is het dus niet mogelijk om een deel te nemen aan de workshops. Geen uitzonderingen mogelijk!

Dit jaar introduceert ISF de tijdsschema’s. Het mogelijk om een kaartje te kopen voor OF 12:00 – 16:30 OF 17:00 – 22:00. Inhoudelijk is er weinig verschil behalve dat de avond meer gericht is op muziek/ dans/ cocktails/ borrel. Overdag bijvoorbeeld meer workshops. Je mag uiteraard wel binnen blijven als je in het eerste tijdsslot binnen bent gekomen. Let op: Buiten=buiten (ivm drukte). Natuurlijk zal er ten alle tijden heerlijke sushi in alle vormen en maten beschikbaar zijn.

 

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?