Start: 01/06/2020 12:00

Einde: 01/06/2020 22:00

Lasloods, Tweede Binnenhavenweg in Vlissingen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/bijzonderuiteten.nl/httpdocs/wp-content/uploads/cache/eventguide-child/_wplatte/_parts.single-event-fee.php-7192b738b30692d729743b91817a65e4.php on line 21

Gratis

Foodfestival Cuisine Machine Vlissingen 29 mei – 1 juni 2020

Foodfestival Cuisine Machine vindt plaats tijdens Pinksteren 2020 in de Lasloods Vlissingen – het grootste gratis culinaire carnaval van Zuid West Nederland. Vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni in en rond de Vlissingse Lasloods. Tientallen foodtrucks, eetkraampjes, muziek, barretjes stof, chaos, gedoe en veel rare verrassinkjes! Genieten van ruim 40 food- en drinks verstrekkende deelnemers uit Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

Cuisine Machine is het grootste GRATIS culinaire carnaval van Nederland. Aan de goed bereikbare Vlissingse Binnenhaven, rond de monumentale Lasloods, vind je 29 30 31 mei en 1 juni 2020 tientallen foodtrucks en eetstandjes, bandjes en dj’s, springkussens en een hoop ander vertier.

Locatie

Je vindt de Lasloods aan de Tweede Binnenhavenweg in Vlissingen (achter de Jachthaven). Je kunt er in de ruime omgeving GRATIS PARKEREN in de straten rond ons terrein, aan de Visserijkade, op het terrein rond de HZ en bij het station. De parkeerplaatsen rond onze oude locatie (Machinefabriek) zijn trouwens maar 8 minuten lopen. LET OP: parkeren langs de rijbanen direct rondom het festivalterrein is ten strengste verboden. Dit is werkterrein. Er wordt gesjouwd en gebouwd, ook tijdens het festival. Eventuele schade aan hier (verkeerd) geparkeerde auto’s is strikt voor eigen risico. Het makkelijkste is om met de trein of bus naar Vlissingen te komen. Het NS-station is een paar minuten lopen en diverse lijnen van de BUS (zie connexxion.nl) stoppen voor de deur (halte Prins Hendrikweg). Leuk en makkelijk is de Watertaxi tussen het centrum (Dok van Perry), Cuisine Machine en het station.

Cuisine Machine duurt vier dagen. De tijden zijn onder voorbehoud:

  • vrijdag 29 mei van 16 tot 00u
  • zaterdag 30 mei van 12 tot 00u
  • zondag 31 mei van 12 tot 00u
  • maandag 1 juni van 12 tot 22u

LET OP: niet iedere truck staat bij opening al helemaal klaar en een uur voor sluitingstijd gaan alle keukens dicht.

Kosten

De entree is GRATIS, alle attracties en entertainment zijn GRATIS en, als je even oplet, is parkeren ook GRATIS. Alleen voor glazen vragen we een kleine vergoeding; zie onder. Bij de foodtrucks en eetstandjes betaal je CONTANT. Neem dus genoeg cash mee, al kun je bij de kassa tegen een kleine vergoeding geld opnemen. Je betaalt ongeveer tussen de twee en de acht euro voor iets lekkers, met een paar sjieke uitschieters naar boven. Voor drinken werken we met MUNTJES. Eén muntje kost € 2,60 en je koopt voor eenmalig een half muntje eerst een hardplastic glas. Dat mag je houden, inleveren, wat je wilt. Zo zorgen we voor het milieu en zorgen we ervoor dat je GEEN ENTREE hoeft te betalen! De kassa vind je binnen in de Lasloods, gelijk bij de ingang. Je kunt bij ons pinnen om muntjes te kopen (al gaat cash sneller) en tegen een kleine toeslag geld opnemen.

Houd de website van Cuisine Machine in de gaten voor het laatste nieuws!

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?