Asperges in het veld – 17 mei tm 3 juni 2018 in Cromvoirt

Asperges in het Veld Cromvoirt

17 mei t/m 3 juni 2018

Asperges in het Veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim twee weken lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 zitplaatsen. En bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst.

Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu uw plaatsen!

Stijlvol lunchen & dineren midden in de natuur

Een uniek evenement waar smaak, sfeer en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud in het buitengebied van ’s-Hertogenbosch. Ruim twee weken lang verrijst middenin de aspergevelden een stijlvol pop-up restaurant. Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur.

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim 2 weken lang zal er, voor de 4e keer, een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt ruimte voor zowel individuele gasten, kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 150 zitplaatsen. En bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door Biologisch Dynamisch aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst.

Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu uw plaatsen!

Reguliere Dag

Een team van koks bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs en kelners u in de watten leggen met een aangeklede lunch of diner midden in de natuur.

Op de reguliere dagen serveren wij u een 3-gangen of 4-gangen lunch en een 4-gangen diner met vers gestoken asperges van het land.

Top-chef Dag

Laat u meenemen in de wereld van de Michelinsterren-chefs en geniet van uiteenlopende aspergebereidingen uit verschillende exclusieve keukens.

Op de top-chef dagen serveren wij u een 4-gangen lunch en een 5-gangen diner met vers gestoken asperges van het land

Top Chef 4-gangen diner

Laat u meenemen in de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergebereidingen uit verschillende keukens

Het betreft chefs van regionale top-restaurants, alsmede een viertal topchefs die bekroond zijn met een Michelinster. Hieronder leest u over ons programma van de (top)chefs. Bent u geïnteresseerd om een middag of avond op onze locatie te organiseren met betrokkenheid van een (top)chef? Laat het ons weten, zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.

Deelnemende (Top)Chefs (restaurants met een * achter de datum hebben een Michelin ster)

Ralph Blaakenburg – Restauratn Auberge de Bonheur 17 & 18 mei
Edwin Kats | Noble ‘s-Hertogenbosch 18 & 19 mei *
Peter Gast | Peter Gast Gastrobar 20 & 21 mei *
Karel Boonzaaijer & Ronald Keerklaan | Cuhabo Catering 22 mei
Thijs Vis | ’t Misverstant Vught 23 & 24 mei
Bart Klomp | Hotel Nassau Breda/Restaurant Liefde Gesticht 25 mei
Martin Ruisaard | Restaurant de Fuik Aalst 26 & 27 mei
Relatiedag – Partners Asperges in het Veld 28 mei
Richard Merks &  Glenn Limbeek | Ries ’s-Hertogenbosch/De Veste Den Bosch
Thomas van Santvoort | Restaurant Flicka Kerkdriel 30 mei
Kookclub Cercle des Gourmets Debois Nieuwkuijk 31mei
John Kocken | Restaurant De Heer Kocken Vught 1, 2 en 3 juni *

Reguliere dagen
3-gangen lunch – € 39,50
4-gangen lunch + 1 amuse – € 52,50
4-gangen diner + 1 amuse – € 52,50

Top-chef (1 Michelinster) dagen
4-gangen Top-chef lunch + 1 amuse – € 57,50
5-gangen Top-chef diner + 2 amuses – € 72,50

Kindermenu bij ouders aan tafel – € 19,50

Aankomst lunches naar keuze tussen 12.00 uur en 13.00 uur.
Aankomst diners naar keuze tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Onderstaand het programma van 17 mei t/m 3 juni 2018