Amuse Tour Vlieland – Culinaire Wandeling 28 september 2019

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire wandelingen door heel Nederland. Er zijn Amusetours in vele steden in Nederland. Bezoek een amuse tour in bijvoorbeeld Amsterdam, Amersfoort, Hoorn, Vlieland, Harlingen, Texel, Dordrecht, Enkhuizen, Bergen, Alkmaar, Edam, Schagen, Purmerend en Alkmaar. Tijdens onze Amusetours gaat u op een zondagmiddag van restaurant naar restaurant en beleeft u buiten het culinaire aanbod ook de schoonheid van de desbetreffende stad.

Een unieke middag

Onze Amusetours vinden plaats op een zondagmiddag van 12 tot 17 uur. Tijdens deze middag kunt u genieten van ambachtelijk bereide amuses, begeleid door mooie wijnen beschikbaar gesteld door onze unieke participerende restaurants. Stuk voor stuk smaakvolle combinaties, zorgvuldig samengesteld door chef-koks en sommeliers. U kunt tijdens onze Amusetours samen met uw partner, vrienden, familie of collega’s genieten van het goede leven. Culinair genot, gezelligheid en verwondering, dat zijn de ingrediënten van de Amusetour. De Amusetour is sinds 2006 een succesvol recept met inmiddels duizenden bezoekers op jaarbasis.

Amuses

Een amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Restaurants ontdekken

Tijdens de Amusetour ontdekt u uw nieuwe favoriete restaurants. In elke deelnemende plaats bezoekt u tussen de zeven en tien restaurants. Bij elk restaurant krijgt u steeds een amuse met een bijpassende wijn geserveerd. Voor onze deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om u te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om u kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Vlieland

Amuse Tour Vlieland 29 september 2018

Een beetje vakantie aan het begin van de herfst tijdens deze zaterdagse Amusetour op Vlieland. Het eiland is één van de dunst bevolkte gemeenten van Nederland, maar dat wordt rijkelijk gecompenseerd door de grote hoeveelheid goede restaurants. De Amusetour op Vlieland is dan ook al jaren een groot succes. Hoe kan het ook anders met een frisse zeebries, heerlijk eten, een goede wijn en een supersfeertje?

Vlieland is een oase van rust, doordat bezoekers er niet mogen rijden met de auto. Een groot deel van het leven speelt zich af in het enige dorp dat het eiland rijk is: Oost-Vlieland. Toch is er meer dan genoeg te zien en te doen. Je vindt er niet zoveel monumenten, maar wel een overvloed aan natuurschoon. Je kunt er urenlang wandelen en fietsen over 20 kilometer zandstrand en 26 kilometer aan fietspaden. Slapen kan in een van de vijftien hotels en eten in de vele restaurants. Beklim de vuurtoren of bewonder de schepen in de jachthaven.

Weekendje weg

De Amusetour op Vlieland vindt altijd plaats op een zaterdag van 12 tot 5. Ideaal, want in combinatie met een hotelovernachting maakt u er meteen een weekendje van. Kunt u rustig nagenieten van de voortreffelijke amuses en mooie wijnen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Nog een leuke bijkomstigheid: bij de Amusetour op Vlieland kunt u rekenen op leuke culinaire, maar ook culturele verrassing

 

Impressie Amusetour Vlieland