Start: 28/06/2020 12:00

Einde: 28/06/2020 17:00

Enkhuizen

Prijs per persoon

Amuse Tour Enkhuizen – Culinaire Wandeling 28 juni 2020

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire wandelingen door heel Nederland. Er zijn Amusetours in vele steden in Nederland. Bezoek een amuse tour in bijvoorbeeld Amsterdam, Amersfoort, Hoorn, Vlieland, Harlingen, Texel, Dordrecht, Enkhuizen, Bergen, Alkmaar, Edam, Schagen, Purmerend en Alkmaar. Tijdens onze Amusetours gaat u op een zondagmiddag van restaurant naar restaurant en beleeft u buiten het culinaire aanbod ook de schoonheid van de desbetreffende stad.

Een unieke middag

Onze Amusetours vinden plaats op een zondagmiddag van 12 tot 17 uur. Tijdens deze middag kunt u genieten van ambachtelijk bereide amuses, begeleid door mooie wijnen beschikbaar gesteld door onze unieke participerende restaurants. Stuk voor stuk smaakvolle combinaties, zorgvuldig samengesteld door chef-koks en sommeliers. U kunt tijdens onze Amusetours samen met uw partner, vrienden, familie of collega’s genieten van het goede leven. Culinair genot, gezelligheid en verwondering, dat zijn de ingrediënten van de Amusetour. De Amusetour is sinds 2006 een succesvol recept met inmiddels duizenden bezoekers op jaarbasis.

Op zondag 28 juni 2020 van 12 tot 17 uur vindt wederom de Amusetour Enkhuizen plaatst. Deze culinaire wandeling staat elk jaar garant voor veel plezier en genot.

Enkhuizen

In Haringstad Enkhuizen weten ze wat lekker is. Naast heerlijk eten kun je er prima winkelen, musea bezoeken, naar het leukste kinderpark van Noord-Holland, varen, cultuur snuiven en nog veel meer. Enkhuizen is de perfecte plek voor uniek dagje uit of een nachtje weg.

Havenstad en historie

Enkhuizen is een van de onvervalste parels van het Markermeer en een echte VOC stad. In het verleden was hier één van de kamers van de Verenigde Oost-Indische Compagnie gevestigd. Het rijke V.O.C. verleden komt zie je verder terug aan de verdedigingstoren bij de haven, de welbekende Drommedaris, de vele pakhuizen en de andere statige panden. Enkhuizen, gelegen op het puntje van de neus van Noord-Holland, is als stad bijna helemaal omringd door water. Watersportmogelijkheden genoeg, zo zijn er  meerdere moderne jachthavens, vanwaar je ook weer snel in de binnenstad kunt komen. In de binnenstad zelf vind je veel leuke winkels, van zowel ketens als zelfstandige ondernemers. Verder zijn er meerdere musea, waaronder het Flessenscheepjesmuseum, met de grootste collectie flessenscheepjes ter wereld. Na een dag Enkhuizen met veel indrukken, is het heerlijk toeven in één van vele de restaurants die de stad rijk is.

Culinair Enkhuizen

De restaurateurs in Enkhuizen zijn zeer gastvrij en ook zeer toerist vriendelijk, mede daarom doen ze maar wat graag mee aan de Amusetour. De deelnemende restaurants zijn:

De Amusetour Enkhuizen is een absolute must go!

Kaarten Amusetour Enkhuizen

De kaarten voor de Amusetour Enkhuizen kosten € 51,50 per persoon en kunt u hier bestellen.

 

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?