Start: 18/10/2020 12:00

Einde: 18/10/2020 17:00

Alkmaar

Prijs per persoon

Amuse Tour Alkmaar – Culinaire Wandeling 18 oktober 2020

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire wandelingen door heel Nederland. Er zijn Amusetours in vele steden in Nederland. Bezoek een amuse tour in bijvoorbeeld Amsterdam, Amersfoort, Hoorn, Vlieland, Harlingen, Texel, Dordrecht, Enkhuizen, Bergen, Alkmaar, Edam, Schagen, Purmerend en Alkmaar. Tijdens onze Amusetours gaat u op een zondagmiddag van restaurant naar restaurant en beleeft u buiten het culinaire aanbod ook de schoonheid van de desbetreffende stad.

Een unieke middag

Onze Amusetours vinden plaats op een zondagmiddag van 12 tot 17 uur. Tijdens deze middag kunt u genieten van ambachtelijk bereide amuses, begeleid door mooie wijnen beschikbaar gesteld door onze unieke participerende restaurants. Stuk voor stuk smaakvolle combinaties, zorgvuldig samengesteld door chef-koks en sommeliers. U kunt tijdens onze Amusetours samen met uw partner, vrienden, familie of collega’s genieten van het goede leven. Culinair genot, gezelligheid en verwondering, dat zijn de ingrediënten van de Amusetour. De Amusetour is sinds 2006 een succesvol recept met inmiddels duizenden bezoekers op jaarbasis.

Amuses

Een amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Restaurants ontdekken

Tijdens de Amusetour ontdekt u uw nieuwe favoriete restaurants. In elke deelnemende plaats bezoekt u tussen de zeven en tien restaurants. Bij elk restaurant krijgt u steeds een amuse met een bijpassende wijn geserveerd. Voor onze deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om u te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om u kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Alkmaar

Amusetour Alkmaar 18 oktober 2020

De Amusetour in Alkmaar is, hoe kan het ook anders in deze stad, elk jaar weer een feestje. Zeven deelnemende restaurants laten u proeven van hun sfeer én de creaties van hun chef kok!  De Tour is van 12 tot 17 uur.

Kaarten zijn € 51,50

De deelnemende restaurants zijn:

  • Granada
  • 1480
  • Nola Social
  • Wolf
  • Vito
  • Heerlijk Nel
  • Til38

 

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?