Amsterdam Wine Festival in maart 2019 opnieuw in Westergasfabriek

Na drie succesvolle edities afgelopen jaar, maakt de organisatie achter Amsterdam Wine Festival bekend dat het van 22 t/m 24 maart opnieuw terugkeert naar de Westergasfabriek. Liefhebbers uit het hele land kunnen drie dagen genieten tijdens de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond.

Vrijdag 22 maart | 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 23 maart | 13:00 – 01:00 uur
Zondag 24 maart | 13:00 – 22:00 uur

Kom van 22 t/m 24 maart naar de Westergasfabriek en vier de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond! Deze editie maken wij een reis langs de nieuwe wereld, waarbij o.a. Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland centraal staan. Proef de cultuur, het eten en natuurlijk de wijnen uit deze fantastische wijnlanden. Onze partner Sublime presenteert de leukste bands en dj’s dus er mag ook gedanst worden! Of je nu een beginner bent of een echte connaisseur, het Amsterdam Wine Festival is voor iedereen een beleving!

Oprichters Ivar Beukeboom, Sebastiaan van Erne en Rob van der Molen zijn zeer verheugd. “De reacties van bezoekers tijdens de laatste editie waren zeer positief en dat betekent dat wij op de goede weg zijn. De Westergasfabriek als locatie speelt hier een belangrijke rol in. Wij kunnen niet wachten om samen met onze wijnpartners het concept verder uit te breiden. Ons doel is om de bezoekers opnieuw te verrassen en hun verwachtingen te overtreffen.”; aldus Ivar.

De komende editie worden er maar liefst 15.000 wijnliefhebbers verwacht over het hele weekend. Naast de Gashouder worden ook het Transformatorhuis en Klönneplein in gebruik genomen, wat neerkomt op meer dan 5.000 m2 aan wijnbeleving. Landen als Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland hebben elk een eigen area, waar bezoekers cultuur, traditie en natuurlijk wijn kunnen proeven.

Rob sluit af: “Wie meer wil dan alleen proeven, kan meedoen aan de wijnquiz, een wedstrijd druivenstampen of een workshop onder leiding van een professionele sommelier. Ons gevoel is dat heel veel wijndrinkers graag meer kennis willen vergaren en dat willen wij op een leuke manier mogelijk maken. Dit moet ervoor zorgen dat iedereen in de toekomst met nog meer kennis én plezier wijn drinkt!”

Tickets voor het Amsterdam Wine Festival kosten € 13.95 en zijn online te koop op www.amsterdamwinefestival.nl.