Start: 23/07/2017 12:00

Einde: 23/07/2017 23:00

Nnoorderkade 134, Alkmaar

Gratis Entree
Gratis

Foodtruck Festival Alkmaar Smult 21-23 juli 2017

Op 22, 23 & 24 juli 2016 wordt de Noorderkade en het Ringersplein omgetoverd voor het gratis foodtruckfestival ‘Alkmaar SMULT’. Op vrijdag 22 juli openen wij om 13:00 uur het festival met de grootste vakantieborrel!

Bij Alkmaar SMULT verrassen wij jou met een zomerse giga BBQ en haal je de meest waanzinnig lekkere culinaire hoogstandjes. Dit alles onder het genot van een goed glas wijn, lekker koud biertje, heerlijke muziek en een hoop gezelligheid!

De kids worden weer niet vergeten. Voor de kleinsten onder ons is er een heuse kidsarea, zodat zij ook kunnen genieten van dit fantastische evenement.

Glas

Alkmaar SMULT vindt plaats op de Noorderkade & Ringersplein en is GRATIS toegankelijk. We vragen wel om een vergoeding voor milieuvriendelijk hard-plastic glaswerk. Bij je eerste bestelling betaal je daarom een eenmalige bijdrage van een 1/2 muntje voor een Alkmaar SMULT ‘glas’. Vervolgens vragen wij jullie de glazen bij iedere bestelling af te geven bij de bar; wij zorgen ervoor dat je weer een schoongespoeld, nieuw exemplaar krijgt voor je bier, wijn of fris. Je glas kun je het gehele weekend gebruiken. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk! En uiteraard mag u na afloop van het evenement het glas gewoon mee naar huis nemen.

Huisregels

Geen alcohol onder de 18. Bij twijfels barpersoneel, graag legitimeren.
Eigen consumpties meenemen niet toegestaan
Tijdens Alkmaar SMULT is glaswerk en blik verboden
Geen huisdieren toegestaan op het evenement
Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico

Foodfestival Alkmaar Smult Foodfestival Alkmaar Smult
 

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?